HCL.HR

Pripremite deckove i prijavite se na naš novi Hearthstone turnir ovog vikenda

Igor Belan 07.09.2016.   •   3 komentara


Novi Hearthstone Adria Open kup spreman je za vaše prijave – pripremite deckove i dođite se natjecati na našem novom online turniru ove subote. Pozvani su svi kartaši iz regije!

esl-adria-open-hs3

Novi tjedan, novi Hearthstone turnir HCL-a. Pozivamo vas sve da se i ovog vikenda dođete natjecati na našem Hearthstone Adria Openu online putem ESL-a. Vrijeme početka bit će standardno u subotu u 13 sati, a riječ je o našem 60. po redu online turniru za sve Blizzardove kartaše iz regije. Da, to znači da su pozvani doslovno svi igrači iz regije koji igraju i prate Hearthstone i žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača.

Za sve ESL Adria eventove, svi sudionici trebaju biti prisutni na IRC kanalu kupa radi lakše koordinacije između admina i igrača kao i igrača međusobno.

KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, jednostavno je. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka ili na našem HS kutku na forumu.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Komentari (3)

 • Doomyx

  07.09.2016 - 20:53

  Moze li se sudjelovati u turniru igranjem preko mobitela? Nije problem poslati takav screenshot. I u kojem formatu deckovi moraju biti, wild ili standard?

 • Chux

  08.09.2016 - 19:59

  Naravno da može, nije nikakav problem. Igra se standard.

  • Doomyx

   @Chux, 09.09.2016 - 19:30

   Hvala na odgovoru 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!