HCL.HR

Crash Team Rumble dobio je cijenu i datum izlaska

Zoran Žalac 21.03.2023.   •   5 komentara


Čini se da ćemo uskoro dobiti nove detalje o kompetitivnoj igri u svijetu Crasha Bandicoota jer je danas procurila kratka snimka gameplaya.

UPDATE: U međuvremenu su objavljeni termini izlaska i beta testa za Crash Team Rumble. Punu verziju igre igrat ćemo od 20. 6. ove godine na PlayStation 4 i 5, te Xbox One i Series konzolama. Igra će koštati 30 eura.

Prethodno tome moći ćete sudjelovati u zatvorenom beta testiranju od 20. do 24. 4., ali samo ako kupite, tj. naručite igru do tada. U beta testiranju bit će dostupno petero likova (Crash, Coco, Neo Cortex, Tawna i Dingodile), a igrat će se na tri mape.

IZVORNA VIJEST: Nova igra iz svijeta Crasha Bandicoota bit će multiplayer naslov u stilu nekadašnjeg Crash Basha. Od službene najave prije tri mjeseca o igri nismo vidjeli ništa konkretno. No, to će se uskoro promijeniti jer je netko prijevremeno podijelio kratku snimku gameplaya iz Crash Team Rumble.

Poluminutna snimka prikazuje isječak iz meča s osnovnim mehanikama gameplaya koje uključuju skupljanje voća, izbjegavanje protivnika te naravno – razbijanje kutija. Iz ovog kratkog prikaza doznali smo kako će igra imati svojevrsnog komentatora, odnosno glas koji će komentirati što se događa u samom meču. Čini se također kako će igra koristiti glazbenu podlogu iz dosadašnjih Crash igara.

Prema snimci iz ovoga meča, vidljivo je da je uvjet za pobjedu u meču skupljenih 2000 wumpa voćaka. Po završetku meča igra ističe igrača koji je najviše doprinio pobjedi, odnosno ostvario najbolji rezultat. Evo kako to izgleda:

Komentari (5)

  • Filip Zorić

    21.03.2023 - 14:27

    Kako ću cijelu redakciju našamarat u ovome pa to je strašno

  • Dragan[MKD]

    21.03.2023 - 17:52

    Pa i nije previše, nadam se da će doći na Game Pass ako prođe akvizicija Activisiona.

  • Mahio

    21.03.2023 - 20:08

    Cini mi se nesto cega cemo se brzo zasitit. Naddam se da grijesim. Viditt cemo

  • IgorBiH

    22.03.2023 - 04:16

    Svi mi koji se sjećamo Crash Basha.

  • GAMEmaher

    22.03.2023 - 12:25

    Ovo čekam na Ps Plus… bude to brzo nakon što se malo ekipa u startu ispuca i taman dođu updatei…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?