HCL.HR

Prvi Pro Evolution Soccer 2012 detalji?

Zoran Žalac 02.11.2010.   •   1 komentara


Dobro ste pročitali, PES 2012 detalji. No ne nadajte se nečemu konkretnom, ova vijest temelji se na glasini koju prenosi PSM3 magazin u izdanju za prosinac.

Dobro ste pročitali, PES 2012 detalji. No ne nadajte se nečemu konkretnom, ova vijest temelji se na glasini koju prenosi PSM3 magazin u izdanju za prosinac. Naime, pod Insider rubrikom ovaj magazin tvrdi da je rad na sljedećem PES-u već započeo (što i nije neko iznenađenje već sasvim logičan zaključak), te da se šuška o tome kako će igra imati znatno manje cut-scena, a d-pad bi trebao dobiti novu svrhu. U ovom trenutku teško je uopće i tražiti potvrdu ovih glasina, no nas bi ove sitnice itekako usrećile – manje cut-scena i redundantnih replayeva značilo bi fluidniju igrivost, a ni napredne taktičke postavke korištenjem d-pada ne bi bile na odmet.

No ne treba brzati sa željama, još ni ovogodišnji PES nismo prešli uzduž i poprijeko. Međutim, baš kao što smo u našoj recenziji uvidjeli, nakon višegodišnje stagnacije, PES je ove godine postavio temelj na kojemu će iduća igra graditi svoj napredak. Ako su ove glasine dio tog napretka, nećemo se buniti.

Komentari (1)

  • movie

    28.02.2011 - 10:02

    Temelj je postavljen ali igra je i dalje goli k…. u odnosu na fifu za kojom zaostaje nekoliko godina i teško da će je ikada više stići … dam se kladiti da će i ove godine kao i sve godine do sada golman biti najgluplji dio ove igre …

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?