HCL.HR

Pucačina World War 3 pokazuje znakove života

Stjepan Fikter 15.07.2021.   •   1 komentara


Nakon godine dana zatišja bez konkretnih informacija, novi gameplay prikaz demonstrira veliki broj promjena na kojima se radi za ovaj early access naslov.

Tamo pred kraj 2018. godine imali smo prvi puta prilike zaigrati pucačinu World War 3 koja uvelike podsjeća na Battlefield serijal. No, kako to zna biti tijekom razvoja igara, ne ide uvijek sve po planovima. Zbog toga je igra i dobila mnogobrojne kritike, ali izgleda da developeri ne odustaju od igre sudeći po svježe objavljenom videu.

Nakon mnogih testiranja sada je otkriveno što se sve mijenja unutar igre. Promjene počinju od mapa za koje stižu različite dorade kako bi multiplayer iskustvo bilo što ugodnije. Osjećaj pucanja i animacije također su dobili poboljšanja kao i drugi elementi s kojima se želi postići realističan osjećaj bojišta.

Novost je i sustav ruksaka, odnosno mijenjanje opreme na terenu. To se prvenstveno odnosi na dijelove pušaka. Promijene su zahvatile i način kretanja pa je tako ubačen dvostruki sprint, preskakanje objekata, ležanje na podu te neizostavno klizanje bez obzira kakav je teren u pitanju.

Vozila su dobila različita poboljšanja, a sve sa željom da dobijemo što ugodnije iskustvo korištenja istih. Radi se i na optimizaciji korisničkog sučelja, a naravno ne treba i zaboraviti opcije sređivanja lika i opreme. Sve navedeno, a i više provjerite u priloženom videu i nadamo se kako će za iduće novosti pronaći naratora koji će ipak imati malo više života u glasu.

Komentari (1)

  • Chimichangas

    15.07.2021 - 11:14

    Izgleda dobro, ali po dosadašnjem iskustvu ovo neće izgledati ni približno ovako dobro ko na ovom videu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?