HCL.HR

Radi se na novoj Bubsy igri – tako nam Bog pomogao

Pero Mlinar 01.11.2018.   •   1 komentara


Ne toliko ljubljeni serijal o skakutajućem Bubsyju pokušat će pozitivno iznenaditi igrače novim nastavkom koji na aktualne platforme izlazi 2019. godine.

Koliko god da je sladak, Bubsyja su se mnogi odlučili odreći još davne 1996. godine kad je prelaskom u 3D postao nevjerojatno težak za kontroliranje u igri koja je sama po sebi bila nevjerojatno loša. Taman kad su mnogi pomislili da je serijalu koji ionako nikad nije bio previše popularan zacijelo došao kraj, prije godinu dana izašao je Bubsy: The Woolies Strike Back pa onima koji su smatrali da je serijal dotaknuo samo dno pokazao kako su možda ipak bili u krivu.

Iako ta igra trenutno na Metacriticu stoji s ocjenom od 45, negdje je odlučeno da će narančasti ris (?) Bubsy ipak dobiti novi nastavak, i to igru pod nazivom Bubsy: Paws on Fire koja će se na tržištu pojaviti negdje tijekom 2019. godine.

Na njoj ipak neće raditi isti tvorci kao oni koji su radili na prethodniku, već studio Choice Provisions poznat po serijalu Bit.Trip. Obećano nam je sto levela, četiri igriva lika, sistem kombinacija udaraca te povratak starih znanaca Oinkera, Terrija i Terryja.

Igra će izaći na PC, PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Komentari (1)

  • kuky90

    01.11.2018 - 19:09

    U prvom djelu su devovi bili tolko lijeni da nisu ni teksture stavili na pod ili večinu toga. Pa ovakve kockaste/šahovske teksture dobivaš u editoru prije nego li na njih postaviš željenu teksturu hahaha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?