HCL.HR

Radnja Battlefield: Hardlinea vrti se oko policajca kojemu je podmetnut zločin

Stjepan Fikter 28.07.2014.   •   0 komentara


Priča novog Battlefielda neće predstaviti bog zna kakve inovacije, ali ćemo imati priliku vidjeti kako je biti na dobroj i lošoj strani zakona.

Radnja Battlefield Hardlinea stavlja u fokus policajca Nicka, kojemu je podmetnut zločin pa mora očistiti svoje ime – jer je ipak pošten momak kojemu ne pada na pamet da stvarno napravi nešto protivno zakonu. Tijekom govora na San Diego Comic Conu, kreativni direktor Ian Milham objasnio je kako je glavnom liku podmetnuto tijekom racije u državi gdje se metamfetamin proizvodio. Kako to obično biva, da dokaže svoju nevinost, Nick odlazi na tajni zadatak u kojem će se uklopiti u kriminalno podzemlje, a mi ćemo zbog toga imati priliku vidjeti kako je igrati s dobre i loše strane zakona.

Likove unutar kampanje oživjet će Eugene Byrd (Bones, 8 Mile), Kelly Hu (the Scorpion King), Benito Martinez (The Shield) i Mark Rolston. Pisac i producent Nashvillea te Justifieda, Wendy Calhoun, sudjelovat će kao savjetnik za priču, a pridružit će mu se Bill Johnson, koji je također sudjelovao na radu za Justified.

Battlefield: Hardline trebao je izaći ove godine za PS3, PS4, PC, X360 i Xbox One, ali je odgođen za iduću godinu. U slučaju da ste propustili naš komentar za multiplayer betu PC verzije, možete ga pogledati ispod teksta.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!