HCL.HR

Rage franšiza nije mrtva, tvrdi id Software

ToxarE 05.08.2013.   •   2 komentara


Nova franšiza id Softwarea konačnim rezultatom nije baš usrećila razvojni tim ni izdavača, no u id Softwareu poručuju kako Rage definitivno nije otpisan.

Na upravo održanom QuakeConu id Software nije demonstrirao niti jedan projekt, ali je zato bio prisiljen pričati o prošlim i budućim projektima koji su postali neizostavna tema iz različitih razloga. Suosnivač tvrtke Tim Willits tako se osvrnuo na Rage i njegov relativno slab plasman u industriji, izjavivši kako franšiza neće biti otpisana zbog prosječne prodaje prve igre.

„Ponosan sam na ono što smo napravili. Ponosan sam na svijet koji smo izgradili. Franšiza nije mrtva. U ovom trenutku s njom ne radimo ništa, ali kad sam dizajnirao taj svijet, dizajnirao sam ga tako da mu se kasnije vrlo lako možemo vratiti. Još uvijek sam ponosan jer smo napravili nešto drugačije, što to nije bila igra poput onih kakve smo radili ranije.“ – izjavio je Willits.

Komentari (2)

  • TheOFFman

    05.08.2013 - 20:40

    Rage mi je jedna od najboljih FPS igara.

  • miki12345

    06.08.2013 - 09:00

    Rage ima fantasticno ponasanje protivnika ….fine mini igre (ona sa kartama mi je omiljena)….i sto se tice sa FPS strane …prava je pucacina…..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?