HCL.HR

Rain World i mačkopuževi od danas su dostupni na Nintendo Switchu

Pero Mlinar 13.12.2018.   •   1 komentara


Jedan od šarmatnijih, ali i najtežih platformera 2017. godine od danas je napokon moguće zaigrati i na Nintendo Switchu.

Svi se danas nešto žale da su igre prelagane i tome slično. Onda tu imate Rain World koji će vas prožvakati poput karamele i ispljunuti na pljusak te vas ostaviti da pokisnete. Rain World je naslov iz 2017. i izuzetno je težak – nekada čak suviše težak – ali šarmatni svijet, stilizirana estetika, likovi i zasluženi osjećaj uspjeha osigurali su mu prilično veliko poklonstvo među ljubiteljima platformera.

Dosad je Rain World bio dostupan na PC-u i PlayStationu 4. Danas pak se stvari malo mijenjaju pa u obitelj mačkopuževa ulazi i Nintendo Switch. Sretnu vijest tvorci su podijelili na Twitteru:

Samo da još pripomenem. Ako ste igru možda zaigrali po izlasku pa vam je bila simpatična, ali preteška; zbog čega ste i odustali – kasnijim zakrpama uvedena je mogućnost promjene težine. Iako će to sigurno biti uključeno u verziju na Switchu, ako već imate igru na nekoj drugoj platformi možda joj sad, kad ste je se već prisjetili, možete dati drugu šansi.

Komentari (1)

  • MaliMicek

    15.12.2018 - 01:32

    Nabavio nedavno za PS4, isprobao nešto malo. Dosta izazovno ali šarmantno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?