HCL.HR

Rainbow Six Siege donosi 10 mapa po izlasku igre

Stjepan Fikter 17.09.2015.   •   1 komentara


Igranje policajaca i terorista u novom Rainbow Sixu odvijat će se na sveukupno samo 10 mapa iako iz Ubisofta kažu da će kasnije dolaziti nove.

U iščekivanju Rainbow Six: Siege bete koja započinje 24. ovog mjeseca, saznali smo koliko će nas mapa dočekati po izlasku igre. Level dizajner Benoit Deschamps tijekom razgovora prilikom prezentiranja igre, otkrio je kako su dizajneri imali preko 50 ideja za mape, ali je konačni broj mapa u završenoj verziji igre na kraju sveden na 10.

To naravno nije osobito velik broj, no ako mape budu dobro dizajnirane s interesantnim okruženjima, vjerujemo da će moći zabavljati igrače sve dok ne dođu novi leveli za koje je Deschamps potvrdio da su u izradi.

Kaže: “Za sada, tu je 10 mapa, ali ih imamo još u planu zato što već radimo na sadržaju za igrače nakon izlaska igre.” Nažalost, hoće li nove mape dolaziti besplatno ili u nekom DLC obliku, ovaj put nije otkriveno. Poznavajući Ubisoft, nekako sumnjamo da će dodatne mape dijeliti besplatno šakom i kapom.

Nakon završetka bete, na završnu verziju igre morat ćemo čekati sve do 01.12. kada Rainbow Six Siege stiže na PC, PS4 i Xbox One.

Komentari (1)

  • ReflectoR

    17.09.2015 - 08:56

    koliko je mapa imao titanfall na izlasku !?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?