HCL.HR

Razvojni dnevnik za Hellblade otkriva nam kako nastaje igrin svijet

Stjepan Fikter 15.10.2014.   •   0 komentara


Odakle developeri uzimaju inspiraciju za vikinški svijet te kako ograničeni budžet utječe na kreiranje istog tema su najnovijeg razvojnog dnevnika za Hellblade.

Developer Ninja Theory, koji inače stoji iza naslova poput Heavenly Sword i DmC: Devil May Cry, u novom razvojnom dnevniku otkriva više detalja o svojem novom naslovu Hellblade, koji je trenutačno najavljen samo za PlayStation 4.

Novi video se fokusira na kreiranje vikinškog svijeta, odnosno daje nam priliku vidjeti odakle stiže inspiracija za stvaranje virtualnih lokacija te kako ograničeni budžet utječe na razvoj velikog svijeta kojeg ćemo slobodno istraživati kada igra bude dostupna.

Hellblade je trenutačno u raznoj fazi razvoja, a stvari koje video prikazuje samo su mali dio onoga što nas očekuje budući da je ovo njihov najambiciozniji naslov do sada. Iz studija nadodaju kako je igra najavljena u ranoj fazi jer žele imati otvoreni razvoj. Kažu: “Standardni pristup za igre i njihov razvoj je da se detalji skrivaju i polako otkrivaju igračima tijekom vremena. Mi želimo učiniti suprotno od toga.”

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?