HCL.HR

Rebel Galaxy Outlaw poziva na kršenje svemirskog zakona od osmog mjeseca

Stjepan Fikter 19.07.2019.   •   5 komentara


Ljubitelji svemirskih igara mogu se početi pripremati za svemirske avanture jer je Rebel Galaxy Outlaw dobio datum izlaska za PC verziju dok na konzole stiže nešto kasnije.

Rebel Galaxy Outlaw

Ljubitelji svemirskih igara mogu zaokružiti 13.08. na svome kalendaru jer tada stiže Rebel Galaxy Outlaw na tržište. Doduše, to je datum izdanja PC verzije koje će godinu dana biti ekskluzivno za Epic Games Store, a nakon toga će biti dostupna na Steamu i drugim platformama.

S druge strane, svi oni koji planiraju kršiti svemirske zakone na PlayStationu 4 i Switchu morat će se dodatno strpjeti jer igra još nije spremna za izlazak na tim platformama. Kako kažu iz razvojnog studija, potrebno im je dodatnog vremena za dovršetak, poliranje i certificiranje stoga nema niti okvirnog datuma kada će bi mogli i tamo raditi aktivnosti na rubu zakona. Nažalost, za vlasnike Xbox One konzole još uvijek nema konkretna informacija hoće li igara ikada biti dostupna i tamo.

Za one čitatelje koji se prvi puta susreću s ovim naslovom, riječ je o svemirskoj avanturi s kampanjom uz dodatne aktivnosti van radnje koje se mogu raditi u crnom prostranstvu. To uključuje i paletu mini igara kao i mogućnost sređivanja broda, ne samo vizualno nego i tehnički.

Za razliku od prethodnog naslova, ovdje ćemo imati pogled iz kokpita vlastitog broda. Ono što developeri još vole naglasiti odnosi se na glazbu, odnosno na sedam stanica za koje je pripremljeno 21 sat šarolike glazbe i reklama uz mogućnost postavljanja vlastitog glazbenog izbora.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • extronusl

    19.07.2019 - 17:10

    soo space gta??

    • Stjepan Fikter

      @extronusl, 19.07.2019 - 18:41

      Ne baš, nešto više prema Freelanceru.

    • extronusl

      @Stjepan Fikter, 20.07.2019 - 08:19

      still video je fun i par sekundi sto se vidi fp iz cockpita looks nice… nadam se da ce bit dobra

  • Apocalypse4987

    19.07.2019 - 21:31

    Prvi dio je bija ludilo, nadam se da će i ovi bit u tom skladu. I soundtrack, naravno

  • IQ118

    19.07.2019 - 22:06

    Najs. Svemir je zakon

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?