HCL.HR

Recenzija Blura

Igor Belan 10.06.2010.   •   0 komentara   •   HCL objave


Uništavali smo protivnike, gurali ih sa ceste, jurili nezapamćenim brzinama… gdje drugdje no u novoj igri Bizzare Creationsa – arkadnoj jurilici imena Blur.

“Smješteni u Liverpoolu u Engleskoj, Bizzare Creations je firma nastala još davne 1994. godine i specijalizirala se za izradu ponajviše trkaćih igara. Njihova najnovija igra zove se Blur i frenetično je brza arkadna jurilica u kojoj je glavni cilj prvi završiti utrku, kao i u drugim igrama ovoga tipa, no Blur to radi na jedan drugačiji način.” – pročitali ste upravo dio uvoda u našu detaljnu recenziju igre Blur koju je samo za vas odigrao i recenzirao naš Bela.

Sa ceste ja gurao aute, uništavao protivnike i jurio nezapamćenim brzinama. “Sve za potrebe recenzije!”, izjavio je samouvjereno naš Bela nakon što je zbog počinjenog završio u zatvoru. Ipak, tik prije nego su ga zatvorili, uspio nam je poslati tekst, pa kliknite na link ispod i pročitajte kako ga se igra uspjela dojmiti toliko da je vozeći se doma zaboravio da nije u virtualnom svijetu, te da mu kombi lokalne pekare nije “protivnik”.

PS. Na forumu skupljamo donacije za jamčevinu. Hvala unaprijed!

RECENZIJA: Blur

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?