HCL.HR

Recenzirali smo Lego Batman 3 i Tales from the Borderlands

Igor Belan 02.12.2014.


Sastavili smo Batmana od Lego kockica i pozvali ekipu, a nakon toga odigrali Borderlands igru bez oružja. Nismo ništa pili, časna pionirska.

“Šarena droga ponovno se vrti na našim konzolama; treći put se družimo s kockastim Batmanom u Lego izdanju. Jesmo zbog pretjerane konzumacije postali imuni na to šarenilo?”

Upitao se ovo naš Žarko u uvodu svoje upravo objavljene recenzije Lego Batmana 3, a odgovor koji nudi na vlastito pitanje provjerite iza sljedećeg linka. Uz njegovu recenziju s konačnom ocjenom, tamo ćete pronaći i naš video komentar igre.

RECENZIJA I VIDEO: Lego Batman 3: Beyond Gotham

S druge strane, gospodin Zoran Žalac ovako je otvorio svoju recenziju Telltaleove Borderlands igre za koju ste možda zaboravili da postoji:

“Igre Borderlands serijala nezamislive su bez oružja. Ali upravo je ta nezamislivost Telltale Gamesu omogućila da napravi neočekivano dobar start interaktivne avanture u istom univerzumu.”

Da, stvarno se radi o Borderlands igri u stilu avanture tvoraca The Walking Dead igara, a kako je ta ideja prošla u Zoranovim rukama provjerite u njegovoj recenziji prve epizode.

RECENZIJA: Tales from the Borderlands

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?