HCL.HR

Redatelj Metal Gear Solid filma možda je upravo otkrio tko će glumiti Snakea

Zoran Žalac 04.03.2019.   •   4 komentara   •   Filmovi i serije


Jedan je hollywoodski glumac izrazio interes za ulogom Solida Snakea u nadolazećoj filmskoj adaptaciji Metal Gear Solida.

Ako pitate fanove Metal Geara, sudbina filmske adaptacije tog serijala mogla bi uvelike ovisiti o odabiru glumca koji će utjeloviti legendarnog vojnika kojega znamo pod kodnim imenom Solid Snake. U ovom trenutku audicija za film još nije ni počela, ali zanimljiva stvar dogodila se na okruglom stolu IGN-a na kojemu su sudjelovali glumci nadolazeće serije Triple Frontier: Ben Affleck, Pedro Pascal, Oscar Isaac, Charlie Hunnam i Garrett Hedlund.

Naime, u razgovoru se potegnula rasprava o tome zašto su filmske adaptacije videoigara obično loše. U sklopu toga glumci su upitani u kojem bi filmu rađenom po videoigri željeli glumiti. Glumac Oscar Isaac kao iz topa je ispalio da bi htio ulogu Solida Snakea u filmu Metal Gear Solid.

Naravno, ovo ne bi bila neka vijest da se o ovome kasnije nije oglasio sam redatelj MGS filma, Jordan Vogt-Roberts. On je na Twitteru napisao kako audicija za film nije još počela, ali da je ime Oscara Isaaca već bilo spominjano u vezi uloge Solida Snakea. Vogt-Roberts je u konačnici poručio kako je sve još uvijek otvoreno te je u na Isaacu da se svojom izvedbom izbori za ulogu legendarnog Snakea.

U slučaju da Oscar Isaac doista dobije ulogu Solida Snakea, ne bi to bilo prvi put da je neki glumac javno poručio da želi ulogu nekog junaka iz videoigre te da ju je u konačnici dobio. Prošle godine sličnu je stvar napravio glumac Henry Cavill te je nekoliko tjedana kasnije dobio ulogu Witchera Geralta od Rivije.

Komentari (4)

  • Deus

    04.03.2019 - 12:30

    Daj te ulogu Hayteru pa smo svi zadovoljni i na miru 😀

  • mr.labud

    04.03.2019 - 15:09

    Onaj tko bude glumio Snake-a mislim da ce to biti prvi glumac da u istom filmu glumi vise osoba. Big Boss, Liquid, Solidus, Venom, Naked. Jedva cekam film, jer igra je fenomenalna i prava je zalost sto Hideo vise nema prava na nju. Koje su to igre bile od prvog MG pa sve do zadnjeg MGS-A

    • Sinek

      @mr.labud, 04.03.2019 - 15:28

      jel zbilja misliš da nitko dosad nije glumio više osoba u istom filmu? jesi dobro razmislio o tome?
      također, zašto bi isti glumac igrao npr. solida i liquida?

  • Master88

    04.03.2019 - 15:59

    Triple Frontier je nadolazeći film a ne serija..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?