HCL.HR

Redatelj Witchera 3 osnovao novi studio Rebel Wolves, radit će na mračnom RPG-u

Zoran Žalac 16.02.2022.   •   4 komentara   •   Industrija videoigara


U Poljskoj je niknuo još jedan studio – Rebel Wolves, koji trenutno priprema visokobudžetni RPG mračnog fantasy ugođaja. Zvuči poznato?

Još jedna grupa bivših zaposlenika CD Projekta osnovala je vlastiti studio kojega nazivaju Rebel Wolves. Vodi ga redatelj The Witchera 3, Konrad Tomaszkiewicz, koji je napustio CD Projekt nakon optužbi za mobbing. Osim Konrada, u timu su još i Jakub Szamałek (pisac dijaloga za Witcher 3), Tamara Zawada (voditeljica animacije za Witcher 3) i drugi zaposlenici s višegodišnjim iskustvom u industriji videoigara.

Rebel Wolves trenutno radi na visokobudžetnom naslovu RPG žanra. Bit će to igra fokusirana na priču, zamišljena kao prva u seriji. Tematikom će se vezati uz mračnu fantaziju, što i ne čudi s obzirom na prijašnje iskustvo ekipe. Igru razvijaju uz pomoć Unreal Enginea 5 te je jasno kako ćemo ju vidjeti tek u nekoj daljoj budućnosti jer tek traže radnike koji će sudjelovati u razvoju igre. Imamo tek jedan konceptualni crtež te igre:

Njihova igra inače neće biti jedini mračni fantasy RPG od bivših developera Witchera. Producent The Witchera 3 također priprema zasebnu igru koja je već najavljena – taj se projekt zove Gord i trebali bismo ga igrati ove godine.

Komentari (4)

  • Lazy

    16.02.2022 - 17:07

    Potpisujem!

  • PppPP

    16.02.2022 - 18:17

    Nez zašto mračnu pa onda moram dizat brightness. Ne sviđa mi se, bolje po danu

    • ILoveGaming

      @PppPP, 16.02.2022 - 18:57

      Hahaha ja sam podizao brightness igrajući Arx Fatalis. Fantasy RPG iz prvog lica u kojem dan ne postoji. Cijela igra se odvija u mračnim pećinama i tamnicama.

    • djosic85

      @PppPP, 16.02.2022 - 21:00

      Ti ko kokoš, ne vidiš čim mračak krene

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?