HCL.HR

Redfall će ipak dobiti mogućnost pauziranja igre prije nego njegov studio prestane postojati

Zoran Žalac 18.05.2024.   •   2 komentara


Razvojni studio Arkane Austin obećao je igračima Redfalla još jedno veliko i zadnje ažuriranje igre prije nego prestanu s radom i stave lokot na bravu.

Nesretna Xbox ekskluziva Redfall ipak će dobiti još jedno ažuriranje prije nego studio Arkane Austin prestane postojati.

Iz studija su se zahvalili svima na porukama podrške nakon što su iz Microsofta najavili njihovo zatvaranje. Poručili su kako još uvijek rade na četvrtom i zadnjem ažuriranju za Redfall koje će dostaviti neke od ranije obećanih stvari.

To su između ostaloga mogućnost pauziranja igre prilikom igranja u single-player izvedbi te offline način igranja bez potrebe za spajanjem na službene servere.

Kako je ranije bilo najavljeno, dodatni sadržaji za Redfall neće biti kreirani te vlasnici Season Passa mogu dobiti povrat novca za njih.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Mixa

    19.05.2024 - 22:15

    Bolje ista nego nista.

  • TheCaptainCrash

    20.05.2024 - 07:50

    koja tragedija i kakav gadan kraj za developere fucking Dishonoreda. Ovo se dogodi kad ides gurat live service pizdarije u immersive sim zanr. Najvise mi je tragicno sto nitko ovo nije htio napraviti, svi su znali da ce propast, nitko nije znao kako radit te live service elemente, nego su ljudi samo htjeli napravit jos jedan immersive sim tipa Dishonored, i sve bi bilo ok. I onda te jos OTPUSTE sto nisi napravio..dobar posao za ono sto nisi ni htjeo raditi? Gad gad i gad

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?