HCL.HR

Xbox Series

PLATFORMA

Četvrta generacija Xbox konzola bazira se na brzom NVMe SSD disku, kompatibilna je s igrama prijašnjih generacija, ima podršku za 8K rezoluciju te 120Hz.

Xbox Series Recenzije

RecenzijaClassified: France ’44

Boris Koroušić prije 4 dana

Miks Commandosa i XCOM-a u igri zvanoj Classified: France ’44 trebao bi rezultirati zanimljivim strateškim iskustvom. Je li to slučaj – doznajte u našoj recenziji.

RecenzijaSkull & Bones

Lovro Maroševac prije 1 tjedan

Skull & Bones je još jedna igra u nizu koja je prošla kroz razvojni pakao. Koliko je zapravo problema bila prilikom službenog izlaska i isplati li se zaigrati ovu piratsku avanturu?

RecenzijaSuicide Squad: Kill The Justice League

Dominik Vadas 15.02.2024.

Suicide Squad: Kill The Justice League dugo očekivani je nasljednik posljednje Batman Arkham igre. No, umjesto iskustva za jednog igrača, Rocksteady se odlučio za sve popularniji live service model i kooperativni pristup. Kako je to prošlo?

Xbox Series Vijesti

Rockstar se boji novog curenja informacija o GTA 6 pa radnici više ne smiju raditi od kuće

Zoran Žalac prije 4 dana

Rockstar Games je svojim zaposlenicima odredio da u narednih godinu dana moraju raditi pet dana tjedno u uredu kako bi se izbjegla opasnost od curenja podataka o GTA 6.

Iz Ubisofta se hvale da igrači svaki dan igraju Skull & Bones po četiri sata

Zoran Žalac prije 5 dana

Iz Ubisofta kažu kako je Skull & Bones ostvario rekordnu aktivnost igrača. To jest, drugu najbolju na dnevnoj bazi što se tiče Ubisoftovih igara.

Redatelj Tekkena stao u obranu mikrotransakcija: “Niste svjesni ekonomske situacije”

Zoran Žalac prije 5 dana

Redatelj Tekken serijala Katsuhiro Harada tvrdi kako su neki igrači nesvjesni stvarnosti jer imaju samo dobre uspomene od prije trideset godina.

Xbox Series Specijali

Netko treba reći: A Plague Tale: Requiem ima puno značajniju priču nego The Last of Us

Zoran Žalac prije 7 dana

Često se može čuti kako je The Last of Us “najbolja priča ispričana u videoigrama”. Međutim, daleko emotivniju priču s boljom poveznicom u gameplayu ima slična igra A Plague Tale: Requiem.

HCL preporučuje: Warhammer 40,000: Rogue Trader – za Cara, za von Valancius dinastiju

Stjepan Fikter 20.01.2024.

Kreatori Pathfinder igara pripremili su još jedan hit jer Warhammer 40,000: Rogue Trader nije samo kvalitetna Warhammer 40K igra, nego i veoma zabavni RPG koji uspješno demonstrira sve ono loše unutar spomenutog svemira.

Zaigrali smo Skull & Bones, evo naših dojmova s prve plovidbe

Lovro Maroševac 17.01.2024.

Prošlog smo mjeseca plovili oceanima Skull & Bonesa i nakon velikog piratskog gostoprimstva, konačno vam donosimo naše prve dojmove igre koja uskoro izlazi.

Xbox Series Igre

Classified: France ’44

Lovro Maroševac prije 3 dana

Elitna postrojba vojnika nalazi se u Francuskoj kako bi se borila protiv nacista u danima prije jedne od najpoznatijih operacija u Drugom svjetskom ratu.

Tekken 8

Zoran Žalac 05.02.2024.

30-godišnja saga prgave obitelji se nastavlja, a osmi po redu Tekken svježim novitetima uspijeva održati svoj serijal u jako dobroj formi.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?