HCL.HR

Stigao je gameplay pogled na Redfall i vampire koji ga nastanjuju

Stjepan Fikter 12.06.2022.   •   2 komentara


Susret s vampirima u Redfallu nećemo doživjeti ove godine, ali smo dobili pogled kakvo će nas napucavanje dočekati bilo da igramo samostalno ili kooperativno.

Redfall je bio predstavljen prošle godine, trebali smo ga igrati ove godine – u godini vampira, no na kraju ti vampiri stižu početkom 2023. Međutim, sad barem znamo kako će izgledati samostalno ili kooperativno napucavanje vampira jer smo dobili prvi prikaz gameplaya. Vjerujemo kako ne griješimo puno ako kažemo kako nas igra malo podsjeća na serijal Left 4 Dead.

Redfall je pucačina u otvorenom svijetu koja će imati radnju kako budemo napredovali i ubijali vampire. Bit će tu četiri različita lika na raspolaganju koji se neće razlikovati samo po oružju nego i po vještinama. Samim time, borba će dobiti dodatni sloj strategije, a iste te vještine moći ćemo i dodatno nadograđivati.

Redfall neće biti proceduralno generiran pa samim time nas očekuju interesantne lokacije jer ipak Arkane zna što radi kada je u pitanju dizajn levela i istraživanje istih. Isto tako, ovdje nije riječ o klasičnim vampirima nego su u pitanju opasni predatori. Doduše, oni nisu jedini protivnici jer ima ljudi kojih ih štuju pa će i oni zaraditi pokoji metak.

Igra će također omogućiti i tiši pristup jer se ne mora uvijek na Rambo način sve rješavati, no za one koji preferiraju akciju bit će dostupan šaroliki arsenal naoružanja. Redfall dolazi na PC i Xbox platforme i naravno, bit će od prvog dana na Game Pass usluzi.

Komentari (2)

  • Demon90

    12.06.2022 - 21:59

    A izgleda to fino

  • moordrak

    13.06.2022 - 05:10

    Ovo bi moglo biti jako zabavno sa dobrom ekipom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?