HCL.HR

Reign of Kings donosi srednjovjekovnu borbu inspiriranu Rustom i Chivalryjem

Renato Pedišić 20.02.2015.   •   2 komentara


Reign of Kings je nadolazeći naslov inspirirano Rustom i Chivalry: Medieval Warfareom koji će srednjovjekovno mačevanje prezentirati na malo drugačiji i, kako izgleda, dosta zanimljiv način.

Sviđa vam se Rust, a nije vam mrsko ni zariti mač neprijatelju u prsa igrajući Chivalry: Medieval Warfare? Onda bi vas svakako mogao zainteresirati Reign of Kings, naslov koji uskoro stiže na Steam Early Access. Developer Codehatch igru je upravo povezao s dva prije navedena naslova izjavivši: “Bili smo prije svega inspirirani Rustom i Chivalryjem u tijeku izrade ove igre”. Vidite? Rekli smo vam.

Svjetski gaming mediji (a s njima i mi sami) su poludjeli na prvi prikaz igre i to ponajviše zbog prikaza gotovo savršene destrukcije dvorca i scena njegove obrane. Upravo to, ali i mnogo više, moći ćete vidjeti u videu koji se nalazi u nastavku, a u njemu će vam developer objasniti više o samoj srži ovog nadolazećeg naslova.

Igra će u konačnici biti mnogo više od rušenja dvoraca i bockanja neprijatelja mačem, a sve ćemo moći iz prve ruke iskusiti kad igra stigne na taj famozni Early Access program. Točan datum kada će se to dogoditi još uvijek nemamo, ali igra već sad izgleda dovoljno dobrom da se pusti na testiranje masama željnim dobre doze srednjovjekovnog mačevanja.

Komentari (2)

  • goldfinger

    21.02.2015 - 15:28

    Komedija…

  • vale_sk

    22.02.2015 - 10:34

    Odlična ideja, sviđa mi se

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?