HCL.HR

U devetom mjesecu počinje testiranje nove Resident Evil igre

Zoran Žalac 12.08.2019.   •   4 komentara


Pojedini igrači na teritoriju SAD-a dobili su pozivnice za testiranje nove Resident Evil igre koje će se odviti idućeg mjeseca.

Zadnje dvije igre iz serijala Resident Evil pokazale su se financijski isplative za japansku tvrtku Capcom pa je sasvim očekivano da nam slijedi još igara u toj franšizi. Čini se da ćemo jednu od njih uskoro vidjeti jer je Capcom već krenuo u pozivanje igrača za testiranje neimenovanog RE naslova u Japanu i SAD-u.

Testiranju će moći pristupiti članovi RE Ambassador programa, pod uvjetom da se o vlastitom trošku pojave u Los Angelesu ili New Yorku u drugoj polovici devetog mjeseca. Super je to – daju ti priliku da zaigraš igru koju još nisu najavili, ali si sam moraš platiti sve da bi tu igru testirao.

Moguće je da će do devetog mjeseca Capcom već otkriti novi Resident Evil. Idućeg tjedna održava se Gamescom, a prilikom otvaranja tog sajma bit će prikazano 15 novih igara. Potvrđeno je kako će Capcom biti među onima koji će nešto pokazati 19. 8., a kad tu informaciju zbrojimo s pozivnicama na testiranje novog Resident Evila, prilično je izgledno da nas čeka premijera nove horor igre.

Ostaje samo pitanje hoće li to biti Resident Evil 8 ili pak prerada Resident Evil 3: Nemesisa.

Komentari (4)

  • Serpico

    12.08.2019 - 13:52

    Revelations 3 ili RE3. Ako je verovati tome da će svake godine biti po jedan RE onda mi nekako najviše šanse ima Revelations 3 kao jefitniji spin-off proizvod, a suviše je rano za RE3, mada naravno nije nemoguće. RE8 se sigurno sprema za sledeću generaciju i ne verujem da bi bio najavljen igde drugde sem na E3 sajmu.

    • mili1985

      @Serpico, 12.08.2019 - 18:14

      Također mislim da će novi Revelations biti, iako meni osobno nisu nešto posebno.
      Ali jedva čekam vidjeti u kojem će smjeru s osmicom ići, a i remake trojke naravno.

    • Serpico

      @mili1985, 12.08.2019 - 19:25

      Prvi Revelations je sjajan, pojavio se u vreme posrnuća franšize i mislim da je bio atmosferični i upravljački prototip za RE2 Remake. Raid Mode je nešto najzabavnije u serijalu.

  • ivanic

    13.08.2019 - 08:01

    Do tada lagano peglanje Remakea 2. Ako nastave dobrim tempom fanovi će biti sretni ?.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?