HCL.HR

Resident Evil HD Remaster prodan u milijun primjeraka

Zoran Žalac 24.04.2015.   •   3 komentara


Iako se radi o drugoj po redu preradi 19 godina stare igre, Resident Evil HD Remaster ostvario je milijunsku prodaju.

Vijesti o dobroj prodaji Resident Evil HD Remastera stigle su već nakon nekih mjesec dana od izlaska igre u digitalnom obliku – postao je to Capcomov najprodavaniji digitalni naslov i najbrže prodavana igra na PSN-u. No vesele vijesti za Capcom ne staju tu jer je igra upravo prešla broj od milijun prodanih primjeraka.

S obzirom kako je u suštini riječ o preradi igre stare gotovo 19 godina, takav rezultat itekako je vrijedan spomena. Paralelno s njime, Resident Evil franšiza došla je do ukupno 65 milijuna prodanih igara, što je isto tako zavidan uspjeh. Nažalost, za samu franšizu nisu baš vesele vijesti kada je najprodavanija igra prerada starog klasika – i to kako smo rekli u našoj recenziji – tehnički ne baš naročito dobra prerada.

No eto, očito ovaj serijal još uvijek drži određeni respekt među igračima. Ako ste i vi među tom ekipom, slobodno se počastite Resi wallpaperima koje je Capcom pripremio ovom prigodom.

Komentari (3)

  • shepard-fan

    24.04.2015 - 19:26

    To je puno

  • adycro

    25.04.2015 - 16:15

    S obzirom kolike se brojke vrte kod EA ovo i nije sad toliko ogromno, no ipak impresivno.Narpavili su kvalitetno izdanje igre u HD u i nadam se da ce barem jos ili Zero ili dvojku ovako osvjeziti.

    • shepard-fan

      @adycro, 26.04.2015 - 00:42

      Slažem se stobom oko toga , Sa guštom sam odigrao dosta puta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?