HCL.HR

RETRO DOZA #154 – No One Can Stop Mr. Domino!

Renato Pedišić 23.03.2015.   •   1 komentara   •   Retro gaming


Igra u kojoj slažete Domino pločice uz pomoć oživjelog Domina tema je ovotjedne Retro dozice. Možete li pretpostaviti otkuda dolazi ovako maštovita ideja za jednu videoigru?

No One Can Stop Mr. Domino!, iliti Domino-kun o Tomenaide na japanskom, igra je za PlayStation koja se na našem tržištu našla 1998. godine. Za njenu izradu zaslužan je studio Artdink kojega eventualno znate kroz igru A-Train, izdanu u suradnji s nedavno ugašenim Maxisom.

U ovome naslovu igrač kontrolira jednu od pet oživjelih Domino pločica (Mr. Domino, Miss Domino, Bruce, Pierre-Domino i D△M•?0) s ciljem uspješnog postavljanja domina na taj način da se na kraju levela, nakon izbjegnutih prepreka i unutar vremenskog okvira, sve uspješno sruše. Svaki od likova ima različite kvalitete (neki su brži, neki su sporiji, neki se kreću drugačije od normalnog) i svaki odgovara određenom stilu igranja.

Igra je unatoč svojem dječjem izgledu itekako kompleksna što će vam najbolje demonstrirati sljedeći video.

Agregatna ocjena za No One Can Stop Mr. Domino! na GameRankingsu je 71.14%, što svakako nije loš rezultat, no igra je danas slabo poznata čemu je svakako pridonijela činjenica da nije dobila nijedan nastavak.

Što mislite, da ikada izađe, biste li i vi htjeli zaigrati gospodina Domina 2? Odgovore nam, kao i uvijek, javite u komentarima.

Za više retro gamerskog sadržaja provjerite naše ostale retro dozice i pridružite nam se u raspravama u retro gaming podforumu.

Komentari (1)

  • l)oolvl

    23.03.2015 - 21:11

    bome ja bih je volio makar isprobati. zanimljiv, originalan gameplay i odličan soundtrack. još jedan japanski biser 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?