HCL.HR

Retro pucačina Brutal Fate ima novi gameplay prikaz

Stjepan Fikter 14.08.2021.   •   1 komentara


Iako naslov novog Brutal Fate videa za govori o kratkom prezentiranju radnje, naglasak je ipak na onom eksplozivnijem dijelu igre.

Ljubitelji retro pucačina u posljednje vrijeme doživljavaju pravu renesansu s obzirom na to koliko ih je u izradi. Jedan od takvih naslova je i Brutal Fate koji je inspiriran ZF filmovima iz 80-ih i početkom 90-ih, a to će biti predočeno kroz brzu i nasilnu akciju.

Doduše, do te akcije ćemo se morati strpjeti, barem ako se želi igrati kompletna igra čiji je izlazak predviđen za 2023. godinu, ali krajem ove godine igra stiže u Early Access program. Finalna verzija imat će tako tri epizode koje će se odvijati po nelinearnim razinama, a različiti putevi će rezultirati s nekoliko završetaka koliko će ih biti dostupno za otkriti.

Paleta protivnika kretat će se od običnih ljudi do demona i abominacija koje ćemo tamaniti s jednako šarolikim arsenalom oružja. U pucanju će nam se pridružiti i drugi preživjeli vojnici koje pronađemo jer ćemo imati prilike izdavati im i zapovijedi, a cijelo iskustvo pokretat će GZDoom engine što znači i raj za igrače koji vole modificirati igre.

Kako Brutal Fate izgleda u pokretu možete provjeriti u najnovijem prikazu koji je ipak fokusiran više na napucavanje umjesto na priču kako to sugerira naslov videa.

Komentari (1)

  • Mrky

    15.08.2021 - 04:31

    Odlicna igra za fanove igara kao Duke Nukem 3D. Probajte dati priliku ovakvom tipu pucacine, bit ce vam refreshing nasprem standardnih pucacina na koje ste se naviknuli.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?