HCL.HR

Risen 3 ima teaser trailer ni o čemu specifičnom

ToxarE 18.04.2014.   •   3 komentara


Risen 3: Titan Lords uskoro bi trebao dobiti CGI trailer koji će igra biti službeno predstavljena. No, čini se da je dotični trailer bio preskup da bi ga se lansiralo samo jednom.

Naša je zadaća da vam ovdje prenosimo vijesti i nove materijale vezane uz videoigre, a da svoja mišljenja i kritike ostavimo za formu recenzije ili kolumne. Međutim, ponekad je teško odoljeti i suzdržati se od komentara, baš kao u primjeru novog teaser trailera za Risen 3: Titan Lords.

Naime, kako ćete vidjeti u nastavku, Risen 3 prvi put nam je predstavljen CGI trailerom (iako je već ranije najavljen), ili točnije rečeno najavom trailera. Treba priznati da animacija u istome izgleda atraktivno, ali je sam teaser izvan svakog konteksta (čak i samog serijala) te u konačnici ne prikazuje apsolutno ništa osim okvirnog datuma izlaska. Naravno, prikazuje borbu s nekakvom beštijom i sve će to valjda biti jasnije u potpunoj verziji trailera koja bi valjda trebala uslijediti…

Ali, uzmite u obzir da je ovo prvi video za igru o kojoj baš i ne znamo mnogo detalja, a što dobivamo na kraju dvadeset sekundi materijala koji nije ni reprezentativan materijal same igre? Poveznicu koja nas vodi do stranice gdje je već sada moguće naručiti svoj primjerak iste igre! Ako je izdavaču dopuštena takva praksa, onda je i nama dopušteno da u ovu vijest ubacimo svoje mišljenje o debilnosti iste.

Komentari (3)

  • snooker

    18.04.2014 - 18:25

    Nije ovo prvi put da stave pre-order a nisu pokazali ništa od igre. COD Ghosts je to isto napravio lani a virujen da je bilo i još primjera. Inače, svaki RPG je dobrodošao. Prva dva dijela su bila vrlo dobra.

    • Badass_Bunny

      @snooker, 18.04.2014 - 20:52

      "Prva dva dijela su bila vrlo dobra."

      Čitam i ne vjerujem…

  • ZhuleCRO

    18.04.2014 - 21:20

    prva dva su bila skroz prosječna, s time da dvojku nisam imao volje završiti do kraja…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?