HCL.HR

Rocket League se prebacuje s nogometa na hokej

Juraj Bevandić 28.11.2015.   •   2 komentara


Povodom snježnih i blagdanskih radosti, Rocket League će uz novi DLC paket u prosincu dobiti i potpuno besplatni božićni sadržaj s novim itemima koje možete osvojiti samo u 12. mjesecu.

Već smo objavili kako idućeg mjeseca stiže primamljivi novi DLC paket za Rocket League. Dobre su vijesti da će se naplaćivati samo kozmetičke promjene i novi modeli automobila, dok će Wasteland mapu svi igrači dobiti besplatno prvog dana mjeseca. No, radostima tu nije kraj, jer sredinom mjeseca, točnije 14. prosinca, stiže i najraniji božićni poklon koji ćete dobiti ove godine.

Winter Games ažuriranjem travu i loptu na stadionima zamijenit će prigoda ledena površina i hokejski pak. Osim toga, stižu novi mutatori za posebne partije, ali i novi itemi za vaše automobile u obliku šešira, antena i tragova sa božićnim motivima. Moći ćete ih otključati igranjem i to u pravom blagdanskom duhu bez obzira na rezultat utakmica – dodjeljivat će se nasumično.

No, ne očajavajte ako nemate vremena sakupiti ih sve. Psyonix kaže kako će se event ponoviti iduće godine u doba Božića kada ćete dobiti drugu priliku, a nama je drago čuti da već imaju planove zadržati se još dugo na sceni.

Ima li kod vas već ponešto snijega? Planirate li one prehladne dane provesti kući uz Rocket League?

Komentari (2)

  • DonMate

    28.11.2015 - 19:52

    Odlično! Svaka čast Psyonixu što stalno izbacuju nove iteme i mape za Rocket League i veliki plus što igra nije pay2win.

  • SerbianTV-Game

    29.11.2015 - 21:56

    Pa bolje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?