HCL.HR

Rockstarov Social Club više ne postoji pod tim imenom

Zoran Žalac 22.11.2023.   •   4 komentara   •   Industrija videoigara


Rockstar pred službeno otkrivanje nove GTA igre preuređuje svoje stranice i platforme pa su iz postojanja izbacili nekadašnji Social Club.

Uskoro nam slijedi službeno otkrivanje nove GTA igre, a u Rockstaru se za to pripremaju preuređenjem službenih stranica i promjenama svoje platforme za igrače.

Jedna od prvih promjena koje se već sada mogu zapaziti jest da više neće biti Rockstar Games Social Cluba. To jest, neće ga biti pod tim nazivom jer ćemo ubuduće imati “Rockstar Games Platform“. Promjena naziva sugerira i neku temeljitiju promjenu samog koncepta, no to tek treba biti potvrđeno.

Social Club je svoje postojanje započeo 2008. godine uz lansiranje GTA 4 te je bio dizajniran kao obavezna platforma za pristup mrežnim funkcionalnostima Rockstarovih igara. S vremenom je Social Club povezivao online funkcije igara kao što su L.A. Noire, Max Payne 3, Red Dead Redemption 1 i 2 te dakako – GTA 5.

Iako su Rockstarove igre jako dobro prodavane, sami Social Club nikad nije doživio popularnost kao kreatorska platforma. Moguće je da to Rockstar želi promjeniti u budućnosti, s obzirom na to da se sada natječe na tržištu kojim dominiraju platforme kao što su Fortnite i Roblox

Komentari (4)

  • Cros80

    22.11.2023 - 17:38

    Zbog tog social cluba sam se bio razočarao u kojem smjeru ide sve. Gdje god odes samo prijava

    • lanister1986

      @Cros80, 22.11.2023 - 17:48

      I meni se povećalo, te Windows live, te socialm p.m. te jel mogu ja instalirati crackirat i igrati kao normalan balkanac? Neeeee, te ovo te ono!

  • Idealist

    22.11.2023 - 19:17

    Ne budem nikada zaboravio kada sam kupio GTA V dan ili dva prije izlaska (preload) ili na sam dan izlaska, ne sjećam se točno. Radi tog usr**** Launchera nisam mogao igru skinuti nekoliko dana. Skidalo se po dijelovima od nekoliko GB i s vremena na vrijeme je veza pukla i morao se ispočeka skidati dio na kojem je pukla veza. Kasnije sam skužio da je problem bila previsoka brzina skidana (da, dobro ste pročitali – previsoka!) pa sam morao skidati određeni software s kojim sam ograničio brzinu preuzimanja. Za to vrijeme je moj cimer bio već na jednoj trećini prelaska piratske igre…

    • d3x

      @Idealist, 22.11.2023 - 22:02

      Jebo majku katastorfe…kako se danas nosiš stim i jel rana zacjelila…jel te cimer jos zeza

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?