HCL.HR

Roller Champions zarolat će se u punoj verziji idućeg tjedna

Zoran Žalac 18.05.2022.   •   4 komentara


Ubisoft je nakon tri godine razvoja napokon spreman lansirati svoju neobičnu sportsku igru Roller Champions, koju ćemo svi moći zaigrati besplatno od 25. ovog mjeseca.

Proljeće je vrijeme za rolanje pa je Ubisoft napokon odlučio lansirati svoju igru Roller Champions. Podsjetimo se, istu su testirali još prije tri godine na PC platformi, a sada će ju 25. 5. lansirati u punom obliku za PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme. Roller Champions bit će free-to-play igra, tj. besplatna za igranje, a imat će podršku za cross-play i cross-progression tako da ne morate razmišljati na kojoj ju platformi treba igrati.

Roller Champions igra se u formatu 3 protiv 3. Glavno je pravilo jednostavno: jedan tim u svom posjedu mora imati loptu cijeli jedan krug, tj. proći kroz četiri točke da bi otključao gol u koji potom moraju ubaciti loptu.

Dodatni je zaplet taj da se gol ne mora gađati odmah u prvom krugu. Ako prije gađanja gola odvozite dva kruga s loptom, dobit ćete tri boda kad pogodite gol, odnosno pet bodova za tri kruga. No, ako se u bilo kojem trenutku protivnički tim dočepa lopte, vaš se napredak poništava. Prvi tim koji skupi ukupno pet bodova je pobjednik meča.

Osnovne mehanike u igri bit će dodavanje, tj. prebacivanje lopte suigračima, izmicanje protivničkim braničima, te spajanje različitih poteza u combo. Igra će imati Quick Match, Custom Match te razrađen sustav napredovanja s otključavanjem kozmetičkih predmeta.

U planu su nekad bile i verzije za Nintendo Switch te mobitele, ali one za sada nemaju datum izlaska.

Komentari (4)

  • Agent

    18.05.2022 - 19:54

    Napokon ali nisu pokazali neki veliki broj mapa ili nešto što bi opravdalo toliki razvoj nakon testiranja koje je bilo dobro.

  • Danilo Boljevic

    18.05.2022 - 21:44

    Nzm mozda je kul ali nekako izgleda kao da se samo vrtis u krug. Da ima dobacivanja, trilova i sta jos ne ali ne znam ne izgleda mi kao da moze biti zabavan na duze staze.

  • TonyKing115

    18.05.2022 - 23:26

    Knockout city 2.0

  • marko1106

    19.05.2022 - 06:35

    Postaje teže zaraditi u multiplayer igrama. Svi vec imaju par multiplayer igara koje igraju vec godinama i teško se tko uspije probiti kraj takvih igara. Znam po sebi sve ja to probam ali se uvijek vratim Apexu na kraju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?