HCL.HR

Rust više neće biti samo igra preživljavanja, moći ćete okupiti i svatovski bend

Svan Hlača 20.11.2019.   •   7 komentara


Može li glazba natjerati suprotstavljene igrače da polože oružje? Vidjet ćemo nakon što u Rust dođe deset novih instrumenata.

Rust je s nama, u ovom ili onom obliku, nešto manje od šest godina. Od kada je izašao u prosincu 2013. godine, nije bilo potrebno davati novac za novi sadržaj. Međutim, ekipa iz Facepunch Studiosa odlučila je izbaciti premium DLC za ovaj popularni simulator preživljavanja nazvan Instruments Pack, prvi koji će trebati platiti da bi se u njemu uživalo.

Kako i samo ime sugerira, ovo će proširenje u Rust ubaciti razna glazbala tako da će igrači moći solirati na klaviru na tačkama, držati ritam na loncima ili slagati lake melodije udarajući po kostima. Uz nove instrumente  nadograđen i sustav kontrole koji sada dopušta spajanje MIDI kontrolera i ostalih kompatibilnih uređaja, a prema dostupnim informacijama, dorađeno je čak i sviranje putem tipkovnice.

Svaki stupanj ljestvice moći će se vezati uz pojedinu tipku na tipkovnici, a uz standardnu ljestvicu od sedam tonova, igrači će imati i tipku za povisivanje te mijenjanje oktave. Dakle, sve što za pjesmu treba je ovdje, a ako ste ikada sanjali o bendu, vaše vrijeme je stiglo.

Doduše, koliko para, toliko muzike pa će za craftanje suzafona u Rustu trebati izdvojiti najmanje deset američkih dolara, koliko će ova nadogradnja koštati od 5. 12. ove godine, što je i službeni dan njenog izlaska. Dobra je pak vijest da će svi igrači moći isprobavati instrumente u testnom okruženju sve do dana službenog izlaska nadogradnje što je dovoljno vremena za izvedbu svih većih i manjih hitova.

Ekipa iz Facepuncha tvrdi kako je pri razvoju ove nadogradnje na umu imala cijelu zajednicu te kako ne žele igrače podijeliti na one koji imaju i one koji nemaju DLC. Štoviše, ako igrač koji ima DLC izradi instrument, svi ostali će ga moći koristiti bez obzira na to posjeduju li Instruments Pack. Ukratko, ako nađete trubu na lešu, vaša je dok vam je netko ne otme.

Komentari (7)

  • vragec25cro

    20.11.2019 - 17:13

    Samo multiplayer rust?

    • GTA222

      @vragec25cro, 20.11.2019 - 20:01

      Rust nikad nije ni imao singleplayer.

    • vragec25cro

      @GTA222, 20.11.2019 - 20:34

      Hvala.Gledao na google pisalo multyplayer,ali sam mislio da možda ima i single,pošto volim takve igre(ako mogu singleplayer)

  • edviiN

    20.11.2019 - 21:33

    3000+ sati na RUST i sad kad ovo izadje vidim jos jedno hiljadarku sati 😀

  • Pararera

    20.11.2019 - 22:19

    Sad će se igrači okupit oko logorske vatre i razbaciti kolo.

    Ups, zaboravio sam da je RUST u pitanju ?

  • GTA222

    21.11.2019 - 03:01

    Prije razbacati olovo 😀

  • PlaYer1212

    24.05.2020 - 09:27

    nije losa ako neko treba za team tu sam PlaYer na steam dodajte

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?