HCL.HR

Sam Fisher je u dobroj formi pred gostovanje u Ghost Recon Breakpointu

Zoran Žalac 24.03.2020.   •   3 komentara


Ubisoft je obznanio sve detalje oko ekspanzije Deep State za posrnuli Ghost Recon Breakpoint, koja će ujedno biti i drugi pokušaj za tu igru.

Ghost Recon Breakpoint danas će pokušati ispraviti pogreške otprije pola godine. Naime, za tu igru stiže ažuriranje verzije 2.0 s novim sadržajima koji uključuju dobrodošlog gosta – Sama Fishera iz Splinter Cella.

Najveća promjena bit će uvođenje tri vrste Ghost Experiencea, odnosno načina na koji se može igrati igra. Prvi je Breakpoint kakav je bio do sada, a drugi je Immersive Experience koji uklanja sustav loota iz igre te ocjene oružja, tj. gear score/level sustav.

U trećem, Custom Experience načinu, igrač sam može postaviti kakvu igru želi, npr. bit će moguće isključiti opciju regeneriranja zdravlja, uključiti gubitak municije prilikom reloada dok šaržer nije prazan, podesiti sučelje za mini-mapu i sl. Postojat će također i dvije zasebne postavke za težinu igre – izazovnost neprijatelja te izazovnost taktiziranja koja utječe na količinu stvari koju igrač može nositi i sl.

Sve će se to moći promijeniti bilo kada tijekom igranja i postavke se neće dijeliti s drugim igračima u timu.

Što se novih sadržaja tiče, stiže novih deset misija sa Samom Fisherom, a one će biti fokusirane na stealth izvedbu, skrivanje u mraku i šuljanje. Te će misije biti dostupne onima koji imaju Year One Pass ili ekspanziju kupe zasebno. No, ima i dobrih vijesti – prve će dvije misije biti dostupne svim igračima, a ostatak će se moći igrati ako u timu imate nekoga s kupljenom ekspanzijom. Dakle, ne moraju svi igrači imati ekspanziju da bi ju mogli igrati.

Od ostalih dodataka naći će se tu dvije nove klase za PvE i PvP modove, Echelon i Engineer, dok će se PvP mod Ghost War dobiti četiri nove mape i opciju glasanja za sljedeću mapu.

Usput rečeno, sve će se navedeno moći zaigrati i besplatno ovoga vikenda. Ghost Recon Breakpoint privremeno će biti besplatan za isprobavanje od 26. do 29. 3. na PC, PlayStation 4 te Xbox One platformama.

Komentari (3)

  • AdoChoko

    24.03.2020 - 19:01

    Onaj osjecaj kad iznutra vristis jer si cuo Michaela Ironasidea. <3 JUUUUJ ta glazba!

    Jel Amon Tobin jos uvijek sklada za Ubisoft? Kad cemo dobit pravi nastavak Chaos Theorya? Cmon Ubisoft, dont do this to me. Siguran sam da preko Breakpointa testiraju dubinu vode koliko ljudi jos vole plivati za Splinterom…

  • Adam Jensen

    24.03.2020 - 20:31

    Sam Fisher kick ass, želimo novi SC dovraga

  • Cros80

    24.03.2020 - 22:40

    Nece oni da napravi novi SC, da ne bi zavrsio kao MGS.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?