HCL.HR

Najavljeni 45 000 kn vrijedni FIFA 18 i Overwatch turniri na Sancta Domenica Gaming Dayu, prijavite se!

Igor Belan 04.10.2017.   •   4 komentara


Posjetite Westgate Shopping City 21.10. i zaigrajte najnoviju FIFU 18 i Overwatch u turnirima uz nagradni fond vrjedniji od 45 000 kn te isprobajte najnovije uređaje i igre na velikom showflooru.

sancta gaming day 2

Ekipa iz Sancta Domenice danas je službeno najavila Sancta Domenica Gaming Day, veliki jednodnevni gaming događaj na kojem ćete moći pokazati što znate u Fifi 18 ili Overwatchu kroz bogate turnire s nagradnim fondom vrijednim preko 45 000 kn!

Cijela stvar održat će se kasnije ovog mjeseca, 21.10. u Westgate Shopping Cityju, a pored bogatih turnira za koje se zainteresirani igrači od danas mogu prijaviti, posjetitelji će moći isprobati PlayStation VR i Gran Turismo Sport, između ostalog. Neće to biti jedini razlozi za posjet ovom gamerskom eventu, no neke detalje sačuvat ćemo za malo kasnije – samo nastavite pratiti HCL jer ćemo budnim okom pratiti sve oko ovog eventa.

Za sada, bacimo se na ono što će mnogima od vas biti najzanimljivije – sami turniri. Kad smo kod toga, odmah ćemo u startu spomenuti nešto što se ne viđa često na našim prostorima – organizatori iz Sancta Domenice pokrit će troškove puta u iznosu od 750kn zainteresiranim timovima! To naravno čine u nadi da na SD Gaming Dayju u Westgateu okupe što više onih timova koji su u kompetitivni Overwatch uložili sate i sate, a mi mislimo da ih se uz to i zaista bogat nagradni fond neće morati previše nagovarati na prijavu.

OVERWATCH TURNIR POWERED BY OMEN by HP

overwatch-turnir-1

Na Overwatch turniru pratit ćemo timove iz regije u borbi za zaista bogat nagradni fond – pričamo o vrijednosti od 10 000 kn samo u Sancta Domenica bonovima, bez da računamo dodatne nagrade koje su itekako vrijedne. Ako mislite da ste s ekipom s kojom igrate dovoljno uigrani da se okušate u jednom ovakvom natjecanju, svakako se prijavite na službenoj web stranici eventa.

Turnir će se odvijati offline i to na prvoklasnim HP Omen desktop računalima (konfiguracija), a za sve natjecatelje će biti osigurana HP Omen periferija koju će tri najbolja tima i osvojiti (doduše, možete igrati i sa svojom periferijom), pored glavne nagrade u obliku Sancta Domenica poklon bonova te dodatnih ulaznica za zagrebački Infogamer sajam ovog studenog.

NAGRADNI FOND OVERWATCH TURNIRA

  1. mjesto – 6000 kuna u Sancta Domenica poklon bonovima, 6x HP Omen periferija (slušalice + miš), 6x tjedna ulaznica za Infogamer
  2. mjesto – 3000 kuna u SD poklon bonovima, 6x HP Omen periferija (slušalice + miš), 6x tjedna ulaznica za Infogamer
  3. mjesto – 1500 kuna u SD poklon bonovima, 6x HP Omen periferija (slušalice + miš), 6x tjedna ulaznica za Infogamer
  4. -8. Mjesto – 6x tjedna ulaznica za infogamer

Turnir će se odvijati po competitive pravilima s timovima po šest igrača, pri čemu svaki tim može prijaviti i jednu zamjenu. Detaljna pravila možete proučiti ovdje. Kao što smo već rekli, u namjeri da na turniru zaigra što više timova, Sancta Domenica će svim prijavljenim ekipama pokriti troškove puta pa čak i osigurati osvježenje tijekom turnira, a za više detalja o tome proučite dio “Subvencija putnih troškova natjecatelja” u pravilima turnira.

Prijave su sada otvorene na službenoj stranici Sancta Domenica Gaming Daya – od kapetana timova se traži da ispune prijavnicu iza ovog linka s podacima o timu. Sve jasno? Ostavite svoju prijavu da ne ostanete bez mjesta!

FIFA 18 TURNIR POWERED by PlayStation 4 PRO

fifa-18-turnir

Ako šarene pucačine baš i nisu vaš đir, ali šutanje lopte kontrolerom jest, FIFA 18 turnir powered by PS4 PRO na SD Gaming Dayju mogao bi vam baciti osmijeh na lice. Maksimalno 256 igrača moći će sudjelovati na ovom offline 1v1 turniru u najnovijoj Fifi, a čak i ako završite na 128. mjestu dobit ćete nagradu! Upravo nagrade su onaj dio koji će vam sigurno nabaciti smiješak na lice, evo o čemu se radi:

1 Mjesto – 3000 Kn u SD bonovima + FIFA majica + jednodnevna Infogamer ulaznica

2. Mjesto – 2000 Kn u SD bonovima + FIFA majica + jednodnevna Infogamer ulaznica

3. Mjesto – 1000 Kn u SD bonovima + FIFA majica + jednodnevna Infogamer ulaznica

4. Mjesto – 500 Kn u SD bonovima + FIFA majica + jednodnevna Infogamer ulaznica

5.-32. Mjesto – FIFA majica + jednodnevna Infogamer ulaznica

33.-128. Mjesto – jednodnevna infogamer ulaznica

FIFA 18 turnir igrat će se 1v1, po competitive pravilima i to na moćnim PS4 Pro konzolama, a detaljna pravila i mjesto za prijavu možete pronaći na službenom webu Sancta Domenica Gaming Daya. Požurite s prijavom – uz ovakve nagrade brzo će se popuniti taj limit od 256 igrača.

Pored službene stranica i HCL-a, sve daljnje novosti o Sancta Domenica Gaming Dayju (a bit će ih), možete pratiti i na službenoj stranici eventa na Facebooku.

Vidimo se u WestGateu 21. listopada!

Komentari (4)

  • Faky

    04.10.2017 - 20:06

    Zasto nije overwatch na ps4?

  • GameWorior

    04.10.2017 - 23:04

    Prijavio sam se i nemogu dočekati 21.10,ali prije toga punooooo vježbe…. vidimo se tamo

  • vragec25cro

    05.10.2017 - 00:21

    Još da su stavili neke zanimljive i dobre igre

  • L3gi0naR

    05.10.2017 - 06:02

    Sve ostaje u firmi sa SD bonovima,ko Konzumovi bonovi za Božić.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?