HCL.HR

Naoružani svjetiljkom i bilježnicom, igrat ćemo se detektiva u hororu Sanity of Morris

Josip Klanfar 09.02.2021.   •   1 komentara


Nakon što mu otac pošalje hitnu poruku, protagonist igre John Morris shvaća da nešto nije u redu pa se uputi u zapušteni grad vidjeti oca. Ubrzo shvaća da ništa nije kako treba.

Nizozemski razvojni studio Alterego Games u suradnji s izdavačem StickyLock priprema nam psihološku horor avanturu Sanity of Morris. U igri ćemo preuzeti kontrolu nad Johnathanom Morrisom, čiji je zadatak pronaći oca u zapuštenom gradu Greenlake, a putem ćemo se sresti s nekim neprirodnim pojavama.

Naoružani samo svjetiljkom i bilježnicom, morat ćemo postati detektiv i otkriti zašto neke smrtonosne sile ne žele da guramo svoj nos u njihove poslove. Tako ćemo se morati šuljati da nas neprijatelji ne vide i otkrivati ključne tragove za rješavanje misterija, dok će sve to pratiti napeta priča sa psihološkim horor elementima.

Igra izlazi za Playstation 4, Xbox One, te za PC, Mac i Linux preko Steama. Bez obzira na činjenicu da nemamo oružje, smatram da i bilježnica može poslužiti za udaranje po glavi, pogotovo ako je u pitanju tvrdi uvez. Jesam li u pravu saznat ćemo 23. 3. 2021. godine, za kada je najavljen izlazak igre.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • delko

    09.02.2021 - 19:04

    Nekako me atmosfera podsjeca na Outlast 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?