HCL.HR

Serijal igara LIFE Simulators omogućit će nam šarolike virtualne karijere

Stjepan Fikter 07.07.2021.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Ako vam u životu nije dosta simulatora, svježe predstavljeni brend LIFE Simulators kroz pet igara omogućit će vam nove virtualne živote i karijere.

Svi znamo kako su simulatori najdraže igre našeg glavnog urednika stoga nas ne čudi kada je skoro dobio srčani nakon što je vidio trailer za brend LIFE Simulators putem kojeg ćemo dobiti čak pet igara. Iako je ovaj projekt najavljen još ranije ove godine, sada imamo prilike po prvi puta vidjeti neke od igara u pokretu.

Naime, ovaj serijal odvest će nas na različite poslove koji uključuju željeznicu, odmaralište, restoran, kirurgiju te arhitekturu. Pet različitih karijera, a niti jedna igra ne dolazi od PlayWaya koji je najdraži izdavač našeg izvršnog urednika. Umjesto njih, ove igre oživjet će izdavač Nacon, a igrat ćemo ih ove te iduće godine i to na PC-ju, PlayStation te Xbox platformama i na Switchu.

Tako ćemo u Train Life – A Railway Simulator, igri koju razvija Simteract imati prilike doživjeti ultra realističnu vožnju vlaka te razvijati vlastitu tvrtku. To znači zapošljavati konduktere, odabirati ugovore i voziti se po Europi.

Hotel Life – A Resort Simulator za čiji je razvoj zadužen RingZero Game Studio morat ćemo se brinuti o odmaralištu. U prijevodu, postajemo menadžer te smo zaduženi za vođenje, reputaciju, zadovoljstvo posjetitelja te osmišljavanju dnevnih aktivnosti za iste.

Chef Life – A Restaurant Simulator koji dolazi od Cyanide studija pred nas će staviti izazov vođenja restorana. Imat ćemo totalnu kontrolu nad svim aspektima potrebnim za uspjeh – od kupnje namirnica i tanjura do posluživanja najbolje hrane, nadgledanju timova. Uz to, na nas past će i zadatak dizajniranja dekora našeg poslovnog prostora.

Suprotnost restoranu bit će u obliku Surgeon Life – A Hospital Simulator koja je druga igra od RingZero Game Studia i stavlja nas u ulogu menadžera privatne klinike. To ne znači kako nećemo raditi operacije, čak naprotiv u opisu posla bit će nam i privlačenje novih klijenata.

Manje stresni posao moći će se pronaći u Architect Life – A Building Simulator za čiji je razvoj zadužen SimFabric te će pred nas staviti sve korake konstrukcije i dizajniranja građevina iz snova. To znači kako ćemo morati crtati planove, brinuti se o budžetu, zapošljavanju te općenito gledati da sve ide glatko i po dogovoru.

Po izlasku igara, postupak znate – komentiranje kako Igor treba napraviti serijal, a vi se lagano možete početi pripremati za karijere o kojima možda niste nikada ni razmišljali.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • PppPP

    07.07.2021 - 21:42

    Igor otvorio šampanjac. Bit će pregleda od osnovnoškolaca koliko hoćeš

  • Vujo777

    08.07.2021 - 10:40

    Ovo mozda nesto slicno ko sims 4 cini mi se

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?