HCL.HR

Silent Hill 8 je Downpour

Zoran Žalac 09.01.2011.   •   5 komentara


Silent Hill 8 iz radnog je imena službeno prešao u Silent Hill: Downpour. Netipičan podnaslov inače prevodimo kao pljusak, a u svijetu Silent Hilla označava jugoistočni dio mističnog gradića.

Silent Hill 8 iz radnog je imena službeno prešao u Silent Hill: Downpour. Netipičan podnaslov inače prevodimo kao pljusak, a u svijetu Silent Hilla označava jugoistočni dio mističnog gradića, dosad nedostupan u prijašnjim igrama. Shodno tim pojmovima, voda će imati veliku ulogu u novom nastavku, pa nas tako očekuju jezivi efekti koje tek treba vidjeti da bismo ih mogli komentirati. Kakogod, vraćaju se neizbježne lokacije kao što su škola, podzemna željeznica i bolnica, fokus je ponovno stavljen na izbjegavanje neprijatelja (za razliku od Homecominga), bit će tu i sporednih questova, a od ostalih elemenata vrijedi spomenuti uvođenje quick-time evenata kod boss bitki.

Sve nam to još uvijek zvuči sumnjivo, ali nadamo se da nas razvojni tim Vatra Games može iznenaditi. Novi SH inače stiže krajem godine na PS3 te X360 konzole.

Komentari (5)

  • D.O.M.I.

    09.01.2011 - 18:41

    šteta da za PC nema, al ipak se nadam da će doć kad tad

  • Black_Pirate

    09.01.2011 - 20:41

    Sve manje igara za PC platformu.. ebale ih konzole

  • Figo

    09.01.2011 - 21:01

    Kupio sam PS3 neki dan tako da konačno mogu staviti osmijeh na lice kada vidim neku igru samo za konzole,. što se tiče Silent Hilla, ne postoji dio koji nisam igrao, a mnoge sam i odigrao, ovaj dio mi se čini kao i svaki dosad, mnogo toga istoga ali ono glavno je tu-a to je taj prokleti strah i atmosfera od koje želite odmah ugasiti tv i čekati dnevno svjetlo.. i zbog toga ću sigurno zaigrati i ovaj naslov. Malo sam se razočarao jedino što je fokus stavljen na izbjegavanje neprijatelja, ne kažem da želim Resident Evil, ali neka stave bar bejzol palicu, 1 pištolj i 1 pušku.. i to sa vrlo malo municije po igri, eh to je tada iskonski strah, a ne kad bespomoćni bježite od kreatura, to je po meni silovanje i samoubojstvo 😀

  • Lovac

    10.01.2011 - 01:00

    1. nema za PC (smjc)
    2. soundtrack ne radi legenda serijala Akira Yamaoka
    3. Silent Hill 2 i 3 su bile vrhunac (prije sada već dosta godina)
    tako da, kao veliki fan serijala, čisto sumnjam da će ponuditi nešto posebno. Sama činjenica da je izrada povjerena vanjskom timu govori o tome koliko je Konami još zainteresiran za serijal

  • wyzard

    10.01.2011 - 11:58

    ne spominje se nigdje PC, ali nije isključeno da dođe i na tu platformu – tako je bilo i u slučaju prethodnih igara, ni homecoming se isprva nije najavljivao za pc, a prethodne tri igre su dolazile nešto kasnije na PC.

    inače, borba nije u potpunosti izostavljena, fokus je na izbjegavanju, ali oružja su i dalje tu. ideja je kao da privremeno onesposobiš neprijatelja udarcem pa da onda imaš prilike pobjeći.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?