HCL.HR

Sjećate se preživljavanja s dinosaurima? A što kažete na preživljavanje s TERMINATORIMA?

Stjepan Fikter 08.07.2022.   •   4 komentara


Uz prigodan teaser trailer predstavljen je Terminator Survival Project, nova igra u Terminator franšizi iza koje stoji studio iskusan s naprednim mašinama – motociklima.

Ne znamo je l’ netko odlučio da bi bilo odlično predstaviti zamišljeni koncept igre bez ikakvih drugih informacija ili je nekome samo bilo bitno najaviti kako se sprema nova igra u Terminator franšizi. U svakom slučaju, nadamo se kako ovo neće biti budućnost najava svih igara jer upravo otkriveni “Terminator Survival Project” nema baš opipljivih informacija. Znamo samo tematiku igre, razdoblje u kojemu se odvija i studio koji stoji iza projekta.

I da budemo jasni, Terminator Survival Project nije zapravo konačni naziv igre, ali barem otkriva kako ćemo u novom naslovu – preživljavati u otvorenom svijetu punom terminatora. Radnja igra odvijat će se nakon događaja iz drugog filma, a prije osnivanja otpora od strane John Connora. To je i prije događaja kojima smo svjedočili u Terminator: Resistance, igri iz 2019. godine.

Teaser trailer kojim je najavljen ovaj projekt otkriva kako će nas T-800 model loviti, a za cijelo iskustvo preživljavanja pobrinut će se Nacon Studio Milan koji je do sada radio na Rims Racing, igri o utrkivanju s motorima. O potencijalnom datumu izlaska možemo samo nagađati, no s popriličnom sigurnošću možemo reći da će igra biti dostupna za PC i konzole nove generacije.

Komentari (4)

  • mili1985

    08.07.2022 - 09:33

    Inače ne igram igre preživljavanja i kraftanja, ali ovo bi se bome rokalo!

  • SanKa

    08.07.2022 - 09:44

    zapravo fantastična ideja….čak ne bi bilo loše napravit neku igru u stilu terminatora 1, survival gdje u LAu u 80ima bježiš od terminatora.

  • MAJSTOR RINGO

    08.07.2022 - 22:51

    Onakav film, mislim na prvi i drugi deo, ostale delove smatram manje vise smecarijom, nisu u stanju da naprave ljudsku igru dostojnu samog filma koji je remek delo, ono smece od igre iz 2019 necu ni da spominjem, ja se nadam da ova igra ce ipak biti dostojna samog filma!

  • ilfenomeno11

    13.07.2022 - 15:31

    ovo bi bi top. zadnja igra Terminator Resistance odlična

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?