HCL.HR

Skate City će s mobitela uskoro skočiti i na ostale platforme

Stjepan Fikter 10.02.2021.   •   4 komentara


Nakon što se Skate City prvobitno pojavio na Apple Arcadeu još u devetom mjesecu 2019. godine, uskoro ćemo imati prilike skejtati i na ostalim popularnim platformama.

Ljubitelji skejterskih igara u posljednje vrijeme imaju nekoliko naslova u kojima mogu uživati, a ta brojka će se uskoro povećati za još jednu igru. Ako do sada niste igrali Skate City na mobitelu, ta će se igra u bližoj budućnosti moći zaigrati na PC-u, PlayStationu, Xboxu te na Nintendo Switchu. Kad točno? Još nije otkriveno.

Skate City započeo je svoj život na mobilnoj platformi, stoga nije ništa čudno kako je riječ o 2D naslovu u kojemu se skejta po tri velika grada: Los Angelesu, Oslu i Barceloni. Igra na “velike” platforme stiže s prilagođenim kontrolama kako za tipkovnicu te miš tako i logično – za kontrolere.

Uz više stotina dostupnih trikova, igra sadrži i preko 100 izazova kao i mogućnost beskonačnog skejtanja bez ikakvog pritiska. Tu je još i opcija sređivanja vlastitog lika, originalni lo-fi soundtrack te opcija snimanja najboljih trikova.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Bojko

    10.02.2021 - 08:52

    Zgodna igra.

  • vragec25cro

    10.02.2021 - 11:10

    Ček do sad su igre prelazile s pc na konzole i konzola na pc,a sad če i s mobitela prelaziti na oc i konzole 🙂 Kuda ide ovaj gejming.

  • Arthur

    10.02.2021 - 11:37

    Izgleda lijepo ali nema mi do thps igara. Posebno thps 1&2 u zadnje vrijeme😀

  • nikola720p

    10.02.2021 - 14:26

    Za android nece biti,neznam zbog cega,bice odlicno igrati na pc ali ce verovatno morati da se placa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?