HCL.HR

Skladbe iz svih Final Fantasyja u potpunosti su dostupne na Spotifyju

Pero Mlinar 06.06.2019.   •   1 komentara


Square Enix je na streaming uslugu Spotify prebacio kompletni soundtrack njihovog najpoznatijeg serijala. Trebat će vam VPN.

Spotify kod nas još uvijek nije dostupan pa je to mali problem za one koji ga žele koristiti, ali doista, tko još danas nije čuo za VPN? Već dulje vrijeme taj servis nudi mogućnost da se na njemu preslušavaju čitavi albumi glazbe iz igara (od 2016.), što je samo po sebi vrlo zgodno, a ovih dana Square Enix je na njega prebacio potpunu kolekciju skladbi iz serijala Final Fantasy.

Ako imate Spotify, sad se možete vratiti do trideset dvije godine unazad, po želji, pa preslušavati kultne skladbe – ponovno, po želji. Trebali bi biti uključeni svi naslovi, od jedinice do petnaestice, uključujući različite spin-offe, filmove i crne ovce (X-2, XIII-2, Lightning Returns). Najkultnije skladbe iz serijala već su se znale pojavljivati u različitim igrama i u različitim formama, ali imati ih dostupne na jednome mjestu i to još u izvornom obliku, to je ipak drugi par rukava.

Spomenut ću još da će se ove nedjelje u Los Angelesu održati koncert na kojemu će se svirati glazba iz Final Fantasyja 7, s jedne strane jer je to tematski relevantno, a s druge jer se očekuje da bi se na tom mjestu mogli prikazati novi materijali za nadolazeći Final Fantasy VII Remake. Živi bili pa vidjeli.

Komentari (1)

  • SlucajniProlaznik

    06.06.2019 - 12:57

    Najs. Spotify je inače super stvar. Glazba visoke kvalitete i ima je podosta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?