HCL.HR

Skulls of the Shogun portan na iOS

Dominik Bošnjak 29.11.2013.   •   0 komentara


Nakon desetomjesečne epizode na PC-u, X360 i Windows Phone uređajima, 17-Bitov Skulls of the Shogun je od sada dostupan i na iOS uređajima.

Skulls of the Shogun, generalno dobro prihvaćena strategija na poteze nezavisnog studija 17-Bit, od jučer je dostupna za download na iOS App Storeu, otprilike 10 mjeseci nakon što je debitirala na PC-u, Xboxu 360 i Windows Phone uređajima. Ovaj orijentalni uradak inspiriran kultnim Advance Wars serijalom stoji malo ispod 30 kuna te se diči podužom single player kampanjom i asinkronim online multiplayerom za do četiri igrača, kao i standardnom “pass-and-play” alternativom na jednom uređaju. Također, igra ne sadrži nikakve skrivene mikrotransakcije te će zbog svoje originalne estetike zasigurno zapeti za oko mnogim ljubiteljima strategija.

Sudeći prema pretežito pozitivnim recenzijama originala te činjenice kako je Windows Phone adaptacija istog do današnjeg dana jedna od najbolje ocijenjenih igara na WP Storeu, malo je razloga za sumnjati kako je i ovaj iOS port vrijedan pažnje. U slučaju da ga želite zaigrati, Skulls of the Shogun ne zahtijeva pretjerano moćan hardver – svi Appleovi uređaji kompatibilni s iOS 6 će ga pokrenuti bez problema.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?