HCL.HR

Slay the Spire početkom iduće godine napušta Early Access

Hrvoje Smoljić 14.12.2018.   •   2 komentara


Odlično ocjenjen, kartaški roguelike Slay the Spire uz velika ažuriranja najavljuje i svoj skori izlazak iz Early Accessa.

Slay the Spire uskoro će dobiti nova ažuriranja, a nedugo zatim, 23.01. iduće godine i izaći iz Steamovog Early Accessa.  Ako niste znali, Slay the Spire je roguelike avantura u kojoj vrijeme provodimo penjući se uz toranj pun kojekakvih opasnosti. Posebna je po tome što vještine vašeg lika dolaze u obliku kartica kojih u igri trenutno ima preko 200.

Za razliku od nekih konkurenata, karte dobivate isključivo igranjem pa vas igra tjera da budete kreativni, a ne rastrošni. Kvaliteti igre u prilog idu i vrlo pozitivne reakcije brojnih igrača pa tako Slay the Spire na Steamu drži najbolju moguću, “overwhelmingly positive” ocjenu.

Proizvođač, Mega Crit Games će prije izlaska omogućiti trgovanje karticama, ali i podršku za Steam Workoshop. Za igru to potencijalno znači mnoštvo sadržaja kreiranog od strane igrača što će svakako doprinijeti njenoj dugovječnosti. Ako vas ovakav tip igre zanima,  svakako je zgrabite prije nego što završi Steamova zimska akcija jer ova poboljšanja sa sobom donose i povećanje cijene.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • sapphire

    14.12.2018 - 20:06

    Ogromna preporuka, igra je zakon

  • Mogy

    17.12.2018 - 23:58

    Meni osobno jedna od najdražih igara zadnjih par godina. Baš je posebna i jako teško da bi mogla nekome dosaditi. Imam oko 200 gametime-a i niti malo mi igra nije dosadila, naprotiv, sve veći i veći gušt mi ju je igrati pošto neke stvari već skužiš kao recimo koje karte kombinirati, koje karte nisu baš dobre itd.

    U svakom slučaju velika preporuka svima za kupnju ove igre!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?