HCL.HR

Sleight of Hand je nova igra skrivanja u kojoj se koristi špil karata

Zoran Žalac 07.03.2024.   •   0 komentara


Studio RiffRaff Games najavio je igru Sleight of Hand, za koju tvrde da je prvi primjer svoje vrste – stealth naslov koji se oslanja na sustav izvlačenja karata.

Kako bi izgledale igre poput Splinter Cella ili Dishonoreda da su im vještine likova funkcionirale kao karte koje se izvlače iz špila? Odgovor na to čudno pitanje možda dobijemo kroz novu igru Sleight of Hand, koja je najavljena kao stealth naslov deckbuilder mehanike.

Ukratko, u ovoj igri moći poput teleportiranja, zasljepljivanja neprijatelja ili postavljanja zamki dolaze kroz karte koje nasumično izvlačite. Igra će poticati igrače na tiho igranje i eliminacije protivnika iz zasjede upravo tako da će ih nagrađivati dodatnim kartama. Dakako, sami ćemo slagati i nadograđivati svoj špil karata, te odlučivati koje vještine nosimo na misije.

Sleight of Hand igrat će se iz perspektive trećeg lica, a u glavnoj ulozi bit će Lady Luck, bivša detektivka koja istražuje kult kojemu je i sama nekoć pripadala. Igra će se odvijati u noir okruženju punom ritualne magije, ukletih artefakata i takvih stvari.

U razvoju je za PC i Xbox Series konzole, trenutno bez datuma izlaska, a bit će jedan od onih naslova koji će po izlasku odmah doći na Game Pass pretplatu. 

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?