HCL.HR

Slijepi igrač prilično se dobro snalazi u igranju Gears of Wara 4

Zoran Žalac 01.02.2019.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Jedan je igrač demonstrirao kako mu sljepoća nije prepreka u uživanju vizualnog medija videoigara, preciznije rečeno – Gears of Wara 4.

Engleski igrač pod nadimkom Sightless Kombat poznat je u zajednici borilačkih igara kao iznimno vješt natjecatelj, pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da je slijep od rođenja. To ga nije spriječilo da ostvari zapažene rezultate u Killer Instinctu, a sada je na svom YouTube kanalu demonstrirao kako bez vida može igrati i kompleksniju igru – Gears of War 4.

Sightless Kombat tek je nedavno počeo istraživati žanr pucačina i iako ga ne može igrati poput ostalih igrača, svejedno je pronašao način da bude uspješan u pojedinim varijacijama Horde moda u Gears of War 4. Naime, slijepi se igrač oslanja na zvuk kako bi locirao neprijatelje te bliske napade udaranjem. Za sada se uspješno snalazi na jednoj mapi – Forge, koja mu odgovara zbog jednostavnijeg rasporeda.

Kako Sightless Kombat tamani neprijatelje bez vida i kojim se sve taktikama služi da bi preživio Horde mod, provjerite u njegovoj snimci:

Označeno sa:

Komentari (2)

  • svraka12_LIX

    01.02.2019 - 16:08

    Ma svaka čast.

  • trashgender

    01.02.2019 - 19:04

    E moji, tek da vidite kako ja sa “mesnim joystickom” igram PES B)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?