HCL.HR

Sljedeća Battlefield: Hardline beta stiže ove jeseni na sve platforme

nebel 27.06.2014.   •   1 komentara


PS4 i PC verzije Battlefield: Hardline bete su završene, no Visceral obećava novu betu za sve najavljene platforme već za koji mjesec.

Visceral Games na službenom blogu je objavio kraj PC i PS4 bete za Battlefield: Hardline, uz obećanje kako nas još testiranja igre očekuje za koji mjesec. Naime, studio planira na jesen izbaciti novu beta verziju igre, i to za sve platforme za koje je igra najavljena. Jasno, obećali su i kako će sljedećih mjeseci prikazati te otkriti puno više detalja o igri, njenom single te multiplayeru, kao i novim modovima.

“Kao što mnogi od vas znaju iz prethodnih igara Viscerala, imamo jedinstven način prezentiranja naših priča te obuzimanja igrača u naše svijetove, a Hardline neće biti ništa drukčiji. Činimo neke kul nove stvari u načinu na koji prezentiramo kampanju, slično onome što vidite kada gledate epizodu omiljenog TV showa”, dodao je šef Visceral Gamesa, Steve Papoutsis.

Battlefield: Hardline trebao bi izaći u listopadu, za PC, PS3, PS4, Xbox 360 te Xbox One, a kako smo se mi zabavili s igrinom betom – provjerite u videu.

Komentari (1)

  • ernadone

    27.06.2014 - 17:20

    Hvala, prijatno i nikad se vidjeli više! 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?