HCL.HR

Službeno je otkriven puni naziv novog filma iz serijala Resident Evil

Iva Osrečak 22.03.2021.   •   6 komentara   •   Filmovi i serije


Novi Resident Evil film bavit će se događajima vezanim uz prvu i drugu Resident Evil igru, a u filmu će se naći gotovo svi fanovima poznati glavni likovi iz igara.

Prilikom intervjua na konvenciji SXSW Online, redatelj Johannes Roberts sam je otkrio kako će se novi film iz serijala Resident Evil zvati Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Potvrđeno je još jednom da će film adaptirati prve dvije Resident Evil igre te ćemo u njemu moći vidjeti glavne likove iz oba dijela, uključujući Leona Kennedyja, Chrisa i Claire Redfield te Jill Valentine.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City radnjom će nas odvesti u 1998. godinu, fokusirajući se na grad pod opsadom inficiranih zombija. U filmu će biti prisutni poznata vila Spencer, policijska postaja kao i sam grad.

Ista producentska kuća koja je proizvela prvu filmsku franšizu, Constantin Film, radi i na ovom filmu, a već su poznati i glumci koji će utjeloviti glavne uloge. Tako će se Kaya Scodelario naći u ulozi Claire Redfield, Robbie Amell u ulozi Chrisa Redfield, dok će Leona Kennedyja odglumiti Avan Jogia.

Nedavno smo pisali o Resident Evil: Infinite Darkness, novoj Netflixovoj CGI animiranoj seriji, koju s ovim filmom ne bi trebalo pobrkati. Također, valja napomenuti da je Resident Evil: Welcome to the Raccoon City novi dugometražni film koji nema nikakve veze s prijašnjom franšizom redatelja Paula W.S. Andersona s Milom Jovovich u glavnoj ulozi.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City trebao bi biti prikazan u američkim kinima 3. 9. 2021. nakon pomicanja originalnog datuma prikazivanja za tjedan dana unaprijed.

Komentari (6)

  • Phoenix striker

    22.03.2021 - 09:46

    Od kako je James Wan napustio projekat, bojim se da će ovo biti ispodprosečan film… Ne bih da sudim unapred ali sudeći po prethodnim filmovima sadašnjeg režisera, imaćemo sreće ako bude iznad proseka…

    • djosic85

      @Phoenix striker, 22.03.2021 - 10:46

      Mislim da od zadnja tri andersonova ne može bit gori

  • Iceman73

    22.03.2021 - 16:00

    Glumačka postava ok…trebalo bi biti dobro ovo!

  • MoGaming

    22.03.2021 - 20:31

    Mislim da će problem nastat kad budu pravili nove nastavke i krenu pratit novije nastavke igre. Na kraju će se svest ko na prethodni serijal filmova, prvi odličan, drugi malo loši al i dalje dobar a dalje sve silaznom plutanjom.

  • Klaudio89

    23.03.2021 - 04:33

    ja ne kužim da uvijek,ama baš uvijek idu raditi nove nastavke Resident Evila,uvijek kad naprave neki novi ispadne totalni bullshit,kako im nije dovoljno,ne razumijem?

  • SonOfZeus

    23.03.2021 - 12:01

    Nisu mogli vise fulati za Leona, dok drugo dvoje su pun pogodak.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?