HCL.HR

Sly Trilogy i God of War Collection na proljeće stižu na Vitu

Renato Pedišić 11.02.2014.   •   0 komentara


Dvije nove kolekcije Sonyjevih PlayStation 2 igara na proljeće stižu na PS Vitu i to u vizualno poboljšanim obliku te s kontrolama prilagođenim toj Sonyjevoj prijenosnoj konzoli.

Službeni europski i američki PlayStation blogovi potvrdili su kako će PlayStation Vita uskoro biti pojačana novim/starim naslovima i to u obliku dvije kolekcije hvaljenih igara Sonyjevih studija Santa Monica te Sucker Punch Productions.

Od Sucker Puncha na europsko tržište stiže The Sly Trilogy s PlayStation 2 naslovima Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly 2: Band of Thieves i Sly 3: Honour Among Thieves. Svi su naslovi u paketu remasterirani za HD prikaz i prilagođeni kontrolama PlayStation Vite, a moći ćemo ih nabaviti 16. travnja u digitalnom ili fizičkom izdanju.

Paket igara studija Santa Monica koji stiže na Vitu je God of War Collection s igrama God of War te God of War 2. Kolekcija sadrži bolji vizualni prikaz, podršku za trofeje, a igrači će moći birati hoće li igrati putem analognih ili touch-screen kontrola. God of War naslovi u sklopu ovog izdanja na Vitu stižu 8. svibnja, također u digitalnom i fizičkom obliku.

Inače, oba su izdanja već dostupna za PlayStation 3 pa nam u komentarima javite svoja mišljenja o isplativosti i vrijednosti ovih izdanja koja na proljeće stižu na PlayStation Vitu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?