HCL.HR

Snježna avantura je spremna, Arctico je izašao iz Early Accessa

Stjepan Fikter 16.02.2022.   •   0 komentara


Opušteno istraživanje i građenje znanstvene baze glavni su motivi svježe lansiranog naslova Arctico koji nas vodi u zimsku avanturu.

Na prvi pogled Arctico bi mogao povući paralelu sa Subnauticom, samo umjesto podmorja ovdje istražujemo snježne krajolike i gradimo te nadograđujemo znanstvenu bazu. Umjesto horora iz dubina ovo je opuštena igra koja bi zahvaljujući okolini i vizualnom stilu trebala imati puno mirnih trenutaka za uživanje.

Arctico nas vodi stopama prošlih pionira koji su posjetili otok na kojemu se nalazimo. Osim istraživanja, izvodit ćemo znanstvene eksperimente kao i prodavati sjemenke kako bi mogli uspješno širiti te uređivati našu bazu. Uz to, u istraživanju otoka pomažu zaprežni psi o kojima se mora voditi briga, a tu je još kajak te padobran.

Izlaskom 1.0 verzije osim dodatnih poboljšanja na različitim poljima, Arctico je dobio mogućnost završetka snježno istraživačke avanture kada se ispune određeni uvjeti. Isto tako ne moramo sami biti na snijegu jer igra podržava i kooperativno druženje s još jednom osobom.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?