HCL.HR

Sonic Lost World ima novi trailer i datum izlaska

ToxarE 21.07.2013.   •   0 komentara


Uz novi trailer za Wii U i 3DS ekskluzivu Sonic Lost World, a koji demonstrira Sonicove Colors moći u igri, Sega je objavila i konačan datum izlaska igre u Europi.

Europsko izdanje Wii U i 3DS ekskluzivnog 3D platformera Sonic Lost World biti će dostupno od 18. listopada, četiri dana prije američkog. Potvrdila je to sama Sega uz nedavnu objavu novog trailera.

Novi video je fokusiran na prikazivanje Sonicovih transformirajućih ‘Colors’ moći, predstavljenih prvi put u igri Sonic Colors za Nintendo Wii, gdje su se zvale ‘Wisp Powers’. Video prikazuje Wii U verziju igre koja će imati neke ekskluzivne ‘Colors’ moći, a koje ćemo kontrolirati putem naginjanja Wii U GamePada, kao i diranja samog touchscreena. Osim toga i generalno naprednije grafike i drugačijih razina u odnosu na 3DS verziju, Wii U verzija podržavati će i off-TV play, što znači da će ju vlasnici Wii U konzole moći igrati i bez televizora, gledajući na ekran Wii U kontrolera.

Iako će i jedna i druga verzija igre sadržavati multiplayer način igranja, Sega je potvrdila da će samo 3DS verzija podržavati online multiplayer, dok će isti na Wii U konzoli biti ograničen na lokalno igranje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?