HCL.HR

Sonic Superstars dotrčat će do nas ove jeseni, ima prvu kooperativnu kampanju u Sonic serijalu

Zoran Žalac 09.06.2023.   •   4 komentara


Nakon 3D avantura Sonic Frontiersa vraćamo se klasičnoj, dvodimenzionalnoj izvedbi u Sonic Superstars. Igra stiže već ove jeseni i slovi za najljepši 2D Sonic naslov do sada.

Izdavačka kuća SEGA pripremila je iznenađenje na kakvo baš i nismo računali. Stiže nova Sonic igra, ali ne u retro stilu grafike kao što je to slučaj sa Sonic Originsom i ne u 3D okruženju kao što je to bio Sonic Frontiers.

Sonic Superstars bit će 2.5D platfomer fokusiran na tradicionalni gameplay brzog trčanja i skupljanja prstenova. Sonic će predvoditi avanturu, no osim njega moći ćemo kontrolirati i druge likove kao što su Tails, Knuckles i Amy Rose.

Zapravo, to će biti i glavna novost ovog naslova, jer će se cijela igra moći odigrati sa svim tim likovima u društvu, odnosno kroz kooperativno igranje s drugim igračima. Prvi je to put da će takvo što biti moguće u jednoj Sonic igri.

Kooperativno igranje za četvero igrača bazirat će se na drop-in/drop out multiplayeru. Nažalost, bit će samo lokalno te se multiplayer neće moći igrati putem interneta.

Sonic Superstars najavljen je za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch. Preciznog datuma još nema, za sada je navedeno samo “jesen 2023”.

Komentari (4)

  • Darcoolio

    09.06.2023 - 09:11

    Ovako nešto sam očekivao da izgleda pre x godina još u silnim remasterima i ne znam ni ja čemu.
    Ali ajde, bolje ikad nego nikad.

  • mili1985

    09.06.2023 - 09:19

    Ovo me je baš ugodno iznenadilo.

  • kebbab

    09.06.2023 - 12:01

    Ovo isto ide na preorder.

  • cikozagor

    11.06.2023 - 11:32

    Mislil sam pre orderat, ali malo mi je skupo 60 eura pa rađe čekam božićni Sega Discount, sigurno bude bar 20 eura jeftinije

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?