HCL.HR

Oznaka: 2.5D platformer

HCL VideoProbao sam Jet Kave Adventure, je li ovo dobra zamjena za Donkey Kong na PC-ju?

Filip Zorić 17.05.2021.

Na PC-ju se može naći dosta dobrih platformera, ali ništa nije baš poput Donkey Konga, ekskluzivnog za Nintendove konzole. E pa učinilo mi se da bi Jet Kave Adventure mogao popuniti tu prazninu pa sam isprobao demo verziju na Steamu. I odmah upao u probleme s jednim mamutom.

HCL VideoVratio se legendarni Abe, spašavamo Mudokone u PS5 verziji igre Oddworld: Soulstorm

Igor Belan 06.04.2021.

Vratio se legendarni heroj Abe, veliki spasitelj Mudokona! Oddworld: Soulstorm nije samo jeftini remake, već potpuna reimaginacija dobrog starog Oddworld: Abe’s Exoddusa. Pa pogledajte ima li mjesta za takvu igru u 2021. godini.

HCL VideoIgramo Little Nightmares 2 (EP9): Ovakav kraj nisam očekivao

Igor Belan 11.03.2021.

Dug put kroz šume, škole, televizore i bolesne ulice završavamo u najgoroj od svih zgrada. Pripremite kokice za malo duži video i pogledajte kako izgleda veliko finale Little Nightmaresa 2.

HCL VideoIgramo Little Nightmares 2 (EP8): Gasi YouTube, pali televizor

Igor Belan 09.03.2021.

Lajtmotiv televizora se nastavlja u ovoj epizodi, ali ovaj put postaju ključna mehanika za prolazak dalje, do sljedećeg užasa. Jer ova igra je stvarno užasna. Samo na najbolji mogući način.

HCL VideoIgramo Little Nightmares 2 (EP6): Ali, zašto me svi žele ubiti?

Igor Belan 28.02.2021.

Napokon upoznajemo gadljivog lika koji čuva najgoru bolnicu na svijetu i pogodite što – želi nas ubiti. Pa pogledajte kako koristim evazivne manevre kakvih se ni Jean-Luc Picard ne bi postidio da mu pobjegnemo.

HCL VideoIgramo Little Nightmares 2 (EP4): Bolestan televizor u bolnici

Igor Belan 20.02.2021.

Nakon bolesne škole boleštine Little Nightmaresa 2 se nastavljaju u bolnici, a naša mala prijateljica oblači svoju posebnu žutu kabanicu.

HCL VideoZaigrao sam Little Nightmares 2, izbjegavao dječje zamke u jezivoj školi

Igor Belan 10.02.2021.

Little Nightmares 2 izlazi sutra, ali ja vam ga smijem pokazati već danas. Pa preskačemo početak koji smo vidjeli već u demou i idemo ravno u novu noćnu moru. A prva takva je u, čini se, nekakvoj školi.

HCL VideoProbao sam Little Nightmares 2 demo, sad se bojim lovaca

Igor Belan 16.12.2020.

Little Nightmares 2 izlazi tek sljedeće godine, ali nedavno se na Steamu pojavio demo pa rekoh da ga isprobam i spoilam vam svima kompletni prelazak. Nema na čemu!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?