HCL.HR

Sony će reklamirati PS4 u finalu Lige prvaka

nebel 18.04.2013.   •   3 komentara


PlayStation 4 konzola svoju prvu reklamu na TV-u trebala bi dobiti 25. svibnja, za vrijeme finalnog ogleda Lige prvaka na Wembleyju.

Sony Computer Entertainment Europe najavio je kako će promotivno oglašavanje PlayStation 4 konzole na TV ekranima započeti 25. svibnja, kada je na rasporedu finalna utakmica najvećeg klupskog natjecanja nogometu – Lige prvaka. Sony s UEFA-om ima važeći ugovor o sponzoriranju do 2015. godine, tako da ova vijest nije neko iznenađenje. Uostalom, i sam događaj na kojemu je najavljen PS4 reklamirao se također za vrijeme utakmica Lige prvaka.

Doduše, još uvijek nije poznato u kojem će obliku PS4 biti reklamiran. Drugim riječima, ne zna se hoće li to biti samo „sponsored by“ reklama od svega nekoliko sekundi ili pak nešto duži igrani spot. Teško je očekivati da ćemo u bilo kojem slučaju vidjeti samu konzolu (podsjećamo – ista još nije prikazana) jer je izglednije kako će Sony to otkrivanje ostaviti za E3 sajam.

Međutim, nije ni to nemoguće. Iako E3 sajam prati dosta ciljane publike, Sonyjev PlayStation brend uvijek je bio snažan i prepoznatljiv u Europi, a veliko finale Lige prvaka jedan je od najgledanijih TV događaja uopće, tako da ipak postoji mogućnost da PS4 bude „konkretiziran“ upravo u noći 25. svibnja.

Komentari (3)

  • liam

    18.04.2013 - 15:42

    Logicno.

  • woreda24

    18.04.2013 - 18:13

    a volio bi da pobijedi u finalu borussia dortmund

    • WaT30

      @woreda24, 19.04.2013 - 13:48

      LOL! Ti vec govoris ko da su presli Real…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?