HCL.HR

South Park: The Stick of Truth ponovno odgođen, ali ima prvi gameplay video

nebel 01.11.2013.   •   4 komentara


Još jedna u nizu ovogodišnjih odgoda stiže nam iz Ubisofta. South Park: The Stick of Truth neće ugledati svjetlo dana ni ove godine, iako od danas možemo vidjeti kako igra izgleda na djelu.

South Park: The Stick of Truth polako se pretvara u sprdnju sam po sebi. Naime, Obsidianov RPG postao je najčešće odgađana igra u posljednje vrijeme. Istina, nije to postigao svojom krivicom jer je prebacivanje izdavačke dužnosti s THQ-a na Ubisoft učinilo svoje; no nismo baš očekivali da će igra još jednom biti pomaknuta s otprije zacrtanog datuma u prosincu, kada nije ni imala neku konkurenciju.

Međutim, to se upravo dogodilo. Na Ubisoftovom blogu predsjednik američkog ogranka tvrtke Laurent Detoc objavio je da je novi datum izlaska za South Park: The Stick of Truth 4. ožujak 2014. godine. Odgodu je objasnio sljedećim riječima:

„Kroz tri tjedna nakon što smo otkupili prava na igru, shvatili smo da ju moramo dobro preokrenuti da bismo dostavili iskustvo koje bi svatko želio. Bila je to toliko značajna promjena da smo došli do točke gdje nismo smjeli odustati od toga, čak i ako je to značilo da ćemo promašiti izlazak u prosincu.“

Srećom, odgodu je donekle ublažilo prvo otkrivanje gameplaya široj publici. Naime, igra je do sada bila prikazivana samo trailerima, dok su ju na sajmovima prezentirali njezini tvorci, zbog čega su se mnogi novinari žalili kako ne mogu dati pravu najavu igračima s obzirom da im nije bilo dopušteno isprobati samu igru. Sedmominutni gameplay video možete pogledati u nastavku, a ako vas zanima ponešto više o samoj radnji igre provjerite i našu najavu na poveznici ispod videa.

Komentari (4)

  • afterlife

    01.11.2013 - 16:18

    baza

  • vojnovic4

    01.11.2013 - 22:27

    ovo nepari cak lose

  • n4ToCkA

    02.11.2013 - 01:34

    Dobro pa sam crko od smijeha na ove gluposti 😛

    Barem sada znam kako su gameplay napravili, vec odkad najavili igru pitao sam se kako ce to pak izgledat, i nije tako lose

  • goldfinger

    02.11.2013 - 19:30

    Fora…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?