HCL.HR

Spectre je nova igra po uzoru na multiplayer Splinter Cella

Zoran Žalac 03.09.2021.   •   1 komentara


Razvojni tim Sybiosis Games predstavio je svoju debitantsku igru zvanu Spectre, koja glavnu inspiraciju vuče iz poznatog moda Spies vs. Mercs.

Svaki put se malo rastužim kad se piše o Splinter Cellu. Ni danas taj zaboravljeni Ubisoftov serijal nije predmet rasprave, ali ga se spominje jer je poslužio kao inspiracija potpuno drugoj igri – naslovu zvano Spectre. Radi se tu o multiplayer igri koja obećava povratak nekad popularnog moda Spies vs. Mercs iz Splinter Cell igara.

Ako nikada niste igrali taj mod, evo kratkog objašnjenja. U Splinter Cell igrama Spies vs. Mercs suprotstavljao je igrače koji su kao plaćenici igrali iz perspektive prvog lica, te igrače koji su igrali špijune iz trećeg lica. Plaćenici imaju bolji oklop i bolje vatreno naoružanje, ali špijuni su brži, smrtonosniji izbliza te ih je teže primijetiti.

Istu ideju sada prenosi Spectre, samo što tu umjesto plaćenika imamo Reapere, a umjesto špijuna naslovne Spectre. Svaka strana ima po sedam svojih napravica koje može koristiti usred meča, a koriste se i privremeni perkovi. Igra će imati tri mape i dvije misije za trening, s tim da će to biti samo početak te će se budući sadržaji razvijati u komunikaciji s igračima.

Spectre je u razvoju za PC i trebao bi biti lansiran još ove godine. Developeri kažu da bi voljeli igru dovesti na Xbox i Game Pass, a ako prodaja bude išla dobro moći će razmišljati i o razvijanju single-player sadržaja.

Komentari (1)

  • Adam Jensen

    06.09.2021 - 20:29

    Loš trailer ali me igra zanima, nadam se da neće biti loša

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?